2777
2789
ما سگ و گربه نگهداری نمیکنیم اره تازه دیدم

خوب من هم سگ ندارم اما دیدم تو خیابون 

خیلی هم دیذم که خانومی با کالسکه بچه بوده توی کالسکه خرید خونه بوده مثل میوه و اینجور چیزها 

دیگه یک وسیله رو دارن ازش چندین نوع استفاده میکنند چه اشکالی داره

بعضیا انگار متوجه نیستن  نوزاد با سگ فرق می‌کنه ولی اینها بجای  بچشون می‌بیننش  و فکر می‌کنن هرکاری برای نوزاد و بچه ی آدم انجام میشه برای سگشون هم باید انجام بدن در صورتیکه خدا سگها رو  جوری آفریده که احتیاج به این چیزها ندارن ولی نوزاد انسان بخاطر شرایطش نیاز به این وسایل  داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه بعضیا سگ و گربه هاشونم میارن پارک به زور سوار تاب و سرسره میکنن. چیزی بگی خودشون پاچه تو میگیرن

اتفاقا یکی آورده بود دیدم گفتم بیرون ببر .تابلو زده تو محوطه پارک کودک سگ گردانی ممنوع‌ . گفت بگیر نیس. گفتم در کل ممنوعه ببر.

خوب من هم سگ ندارم اما دیدم تو خیابون خیلی هم دیذم که خانومی با کالسکه بچه بوده توی کالسکه خرید خونه ...

خرید خونه با کالسکه بچه رو من ندیدم . ساک خرید دیدم . خودم هم قبلا ها استفاده می‌کردم. 

تازه بعضیا سگ و گربه هاشونم میارن پارک به زور سوار تاب و سرسره میکنن. چیزی بگی خودشون پاچه تو میگیرن

بعد اینجور آدما خیلی ادعای فرهنگشونم میشه نمی‌فهمن تو همون غرب هم یسری قوانین سخت گیرانه هست برای نگهداری از سگ‌ها و نباید سگشونو بیارن تو محوطه ی بازی بچه ها 

بدون قلاده نباید بیارن بیرون بعضی کشورها بابت نگهداری از سگ باید مالیات بدن و فضولاتشونو باید جمع کنن الان  بعضی پارکا محل جولان سگ بازا و صاحباشونه حرفم بزنی بقول شما میان پاچه ی بقیه رو میگیرن 

بعد اینجور آدما خیلی ادعای فرهنگشونم میشه نمی‌فهمن تو همون غرب هم یسری قوانین سخت گیرانه هست برای نگ ...

آره بعد خودشونو که یه حییون زبون بسته که طبیعتش آزادیه رو آوردن تو چهاردیواری زندانی کردن و عقیم کردن و هزار بلا دیگه سرش میارنو مدافع حقوق حیوانات میدونن، منی که کار به کار این زبون بسته ها ندارمو میگم هر جانداری مکان و جایگاه مخصوص خودش باید داشته باشه رو حیوان ستیز میدونن

آخ دقیقا 

رفته بودم رستوران یه خانومه سکو بغل کرده بود نشوند رو صندلی رستوران 

من که حالم به هم خورد بعد از اونم دیگه اونجا نرفتم