2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بیخبر ازتون بره ماشین بفروشه چیکارمیکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 31 پست

سلام ..اگه واقعا وانت بگیره وکار کنه که عالیه ...ولی خوب رفتارش با شما اصلا خوب نبوده باید مشورت میکرده ...الانم زیاد ناراحت نباش ...ناراحتم که باشی کاریه که شده ...نگاه کن یه ترفندی بزن باهات آروم بگیره بعد یواش یواش باهاش صحبت کن ببین چه تصمیمی داره

خب شاید شغلی جز وانتی به ذهنشون نرسیده بیکار که نمیتونن باشننظر من اینه کار درستیه حالا مشورت نکردن ...

کارخونه روغن معمولاحقوقاش خوبن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب شاید شغلی جز وانتی به ذهنشون نرسیده بیکار که نمیتونن باشننظر من اینه کار درستیه حالا مشورت نکردن ...

خونه رو گرفتیم عزیزم

فقط صد تومن چک آخر پول کم داشتیم

سر اون برداشته ماشین فروختن 

از شرکت که درآمد خوبی داشت دراومده

کارخونه روغن معمولاحقوقاش خوبن

میگن قراردادی هستن 

شاید دنبال شغل دوم بودن بنده خدا

حق هم دارن با این شرایط مملکت

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خونه رو گرفتیم عزیزمفقط صد تومن چک آخر پول کم داشتیمسر اون برداشته ماشین فروختن از شرکت که درآمد خوب ...

پایین گفتم گل 

شاید میخوان شغل دوم انتخاب کنن

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

انگار هنوز خونه نخریدن

داره میگه خریدن

۱۰۰ کم داشتن که ماشین رو فروخته ...... خب با بقیه پولش حتما یه کاری میکنه اونم !

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شوهر منم همین مدلیه ، حرصامو قبلا خوردم ، الان دیگه هر غلطی بکنه برام مهم نیست ، وظیفشه پول بیاره تو ...

دقیقا بابامم همینه میگه

منم قبول کردم ولی نفسم بالا نمیاد از فشار

داره میگه خریدن۱۰۰ کم داشتن که ماشین رو فروخته ...... خب با بقیه پولش حتما یه کاری میکنه اونم !

از شرکت دراومده 

کاش فقط فروش ماشین بود

من حلقه ازدواجم مونده گفتم اونو میدم نکن

گوش نداد

میگن قراردادی هستن شاید دنبال شغل دوم بودن بنده خداحق هم دارن با این شرایط مملکت

به نظر منم حق داره

وقتی ماشینش ۸۰۰ میلیونی هست چرا اینقدر باید فشار و اضطراب داشته باشه برای ۱۰۰ تومن و قرص و وام و ‌‌.....

با بقیه اش هم که میخواد وانت بخره

دیگه جیغ جیغ کردن سرش نداره واقعا

اگر پول رو آتیش زده بود ، می‌گفتیم حق با اسیه، ولی واقعا اینقدر فشار روی همه هست دیگه سخت ترش نکنیم.‌......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

از شرکت دراومده کاش فقط فروش ماشین بودمن حلقه ازدواجم مونده گفتم اونو میدم نکنگوش نداد

ببین تو شابد کار نکرده باشی

ولی من حتی به بیرون اومدنش از کار هم حق میدم

کی میدونه چه فشاری بهش اومده که بیرون اومده....

سختش نکن.

خونه رو که گرفتید

فقط پول رو آتیش نزنه

همین

وانت هم بخره باز برای خودتون میمونه

برکتش بیاد توی زندگی تون

دقیقا بابامم همینه میگهمنم قبول کردم ولی نفسم بالا نمیاد از فشار

منم اینقددددر حرص خوردم و صبوری کردم ، گفتم درست میشه ولی نشد ، اینا عوض بشو نیستن ، فقط ما هستیم که پیر و شکسته میشیم 

دراومده از شرکت

خب دیگه خواهر 

وانت حتما حساب کتاب کردن دیدن بهتره 

شاید اونجا مشکلی بوده 

خدا رو شکر کنین اهل کار هستن و به فکر زندگی 

البته مشورت باید میکردن 

ولی وقتی گفتین تو سر خودشون مشت زدن خب خیلی تحت فشار هستن 

کنار بیاین اذیت نشین هر دو