2777
2789

☆ حسین جان! اگه شرایطم اجازه نمیده بیام زیارت،

☆ اگه شب و روز با حسرت دوری از حرم سر می‌کنم،

☆ اگه مثل اون فرش‌های سبز توفیق ندارم در خدمت زائرانت باشم،

☆ ولی می‌تونم با شرکت در پویش کاشی حرم، اسم خودم یا عزیزانم را پشت کاشی ثبت کنم و برای همیشه نام و نشانی در حرم مطهرت جا بذارم.

لینک مشارکت در پویش کاشی حرم👇

Https://atabat.org/fa/forms/80

💠🔸🔸🔸💐🔸🔸🔸💠

@atabat_org

سوالی بود در خدمتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا چیشده؟

از سمت مدرسه دارن میبرن مشهد بعد خیلی دلم میخواد برم... ولی پنجشنبه همون هفته اش چهلم فامیل مونه و اینکه استخاره کردم بد اومد نمیدونم چرا دلم گرفت کلاااا دلم مشهد میخواد بخداااا ۹ ساله مشهد نرفتم🙂😭

باید ثبت نام کنیم هزینه داره

این طرح برای مشارکت در ساخت صحن و شبستان خانم حضرت زینب سلام الله علیها در کربلا هست در واقع شما در بازسازی عتبات عالیات شرکت میکنید

بله هر سهم کاشی مبلغ ۲۰۰ هزارتومان است که از سایت خود عتبات میتونید پرداخت کنید بعد از ثبت ،نام خودتون یا اگر به نیابت از شخصی شرکت کردید و نامش رو تو سایت نوشتید پشت کاشی حرم نوشته و نصب میشود

از سمت مدرسه دارن میبرن مشهد بعد خیلی دلم میخواد برم... ولی پنجشنبه همون هفته اش چهلم فامیل مونه و ا ...

انشاالله قسمت بشه زود زود بری رفتی یادت نره برا منم دعا کنی ها!! اگه دوست داشتی میتونی توی پویش کاشی حرم هم شرکت کنی گل

یه سوال من یه بار خودم استخاره گرفتم گفت فرق نمیکنه... بعد احساس دارم شک دارم دادم مامانم مامانم گفت ...

ببین در مورد سوالت نمیدونم چی بگم ولی پدر و مادرت راضی هستن که بری؟

گفتن مشکلی نداره... اگه برای خودت مشکلی پیش نیاد چون من ممکنه تو راه حالت تهوع اینا بگیرم

اگه پدر و مادرت راضی هستن خودتم میتونی حتما برو دیگه خوشبحالت سلام منم به آقا برسون التماس دعا دارم