2777
2789

وزنم پایین نمیاد که نمیاد خستم کرده از هرچی رژیمه حالم بهم میخوره رژیم خوبه که وزنت پایین بیاد انگیزه بگیری نه اینکه هرچی رژیم بگیری پایین نیاد توروخدا کمکم کنید راهنماییم کنید بگید یک قرص لاغری که نتیجه داشته معرفی کنید برام بخرم خسته شدم به خدا 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند کیلویی؟؟با قرص اینا بدنتو داغون نکن دختر

۹۰کیلو اعصابم بهم ریخته خسته شدم هی دکتر آزمایش میده انجام میدم میگن نرماله همه چیز پس چرا اینطوری شدم🥲

زیر نظر متخصص تغذیه رژیم میگیری یا سر خود؟

متخصص منو خسته کرده بود همش سوپ بخور یه کف دست نان و همین کالری شماری مدرن بود

۹۰کیلو اعصابم بهم ریخته خسته شدم هی دکتر آزمایش میده انجام میدم میگن نرماله همه چیز پس چرا اینطوری ش ...

رژیمت چجوریه چند وقته رژیمی؟؟ سرخود میگیری یا دکتر تغذیه؟

با احترام به همه هیترام ولی میپیچونمشون لای پیپرام😎😉
رژیمت چجوریه چند وقته رژیمی؟؟ سرخود میگیری یا دکتر تغذیه؟

چند ساله که من همش دائم الرژیمم یعنی خسته شدم 

چند ساله که من همش دائم الرژیمم یعنی خسته شدم

مگه میشه عزیزم یجارو داری اشتباه میکنی 

اول یه پزشک خوب پیدا کن طبق همون پیش برو 

منم وزنم بالاس یه دور ۱۵ کیلو کم کردم باز ول کردم برگشت اللن دوباره شروع کردم تازه ۳ کیلو اومدم پایین ولی هنوز اول راهم

مگه میشه عزیزم یجارو داری اشتباه میکنی اول یه پزشک خوب پیدا کن طبق همون پیش برو منم وزنم بالاس یه دو ...

دوستم رفته پیش یک دکتر متخصص تغذیه با ورزش و رژیم یه جور قرص‌هایی هم داده بهش ده کیلو کم کرده 

دوستم رفته پیش یک دکتر متخصص تغذیه با ورزش و رژیم یه جور قرص‌هایی هم داده بهش ده کیلو کم کرده

منم کنار رژیمم کروم میخورم واس اینکه میل ب شیرینی رو کم کنه و امگا ۳ مولتی ویتامین ویتامین d همه اینا کمک کننده ان 

ولی با قرصای لاغری کبد و معدتو داغون نکن چند وقت دیگ خدای نکرده باید توی مطب دکترا بچرخی 

منم کنار رژیمم کروم میخورم واس اینکه میل ب شیرینی رو کم کنه و امگا ۳ مولتی ویتامین ویتامین d همه این ...

خستم به خدا همش گرسنگی همش رژیم میگیرم