2777
2789

همش استرس سقط رو دارم با هر چیزی اگ ی ذره بهم فشار بیاد ب این فکر میکنم. الان مثلا رفتم برنج خیس کنم یکم زیاد شد تایم خم شدنم خفیف مثانم درد گرفت ی دقیقه بعد خوب شد. حالا همش میگم نکنه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد.نکنه بهم فشار اومده. تو سه ماهه اولم

نمیدونم اینا طبیعیه یا من خیلی حساسم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما خیلی حساسی و اینکه ایمان قوی به خدا نداری .‌‌‌... هر چی خدا بخواد همون میشه ممکنه هیچ کاری نکنی استراحت کامل باشی و بچه سقط بشه ممکنه همه کار کنی و هیچی نشه ..‌ هرچی خدا بخواد همون میشه ..‌‌ با خودت همیشه این شعرو زمزمه کن 

گر نگهدار من آنست که من میدانم 

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

😂بچه اولته🤔طبیعیه ....من بچه اولم می رفتم دستشویی می ترسیدم بیفته 😂بچه سومم بیست کیلو بار بلند می کردم دوتا خیابون پیاده می رم عین خیالم هم نبود و نیست .کلا بچه اول خیلی آدم محتاطه

منم همین الان زیرشکمم سمت چپ درد خفیف دارم نگرانم چه دوره مزخرفیه

وای بخدا منم دیوونه شدم همش فکرم درگیره هرکاری میکنم

شما چند وقتته بارداری اولته؟ من بارداری اولمه هیچ تجربه ای ندارم شاید بخاطر اینه. استرس هم خوب نیس آخه میگن

وای بخدا منم دیوونه شدم همش فکرم درگیره هرکاری میکنمشما چند وقتته بارداری اولته؟ من بارداری اولمه هی ...

منم اولی

۱۵هفته 

کاری نمیشه کرد توکل به خدا

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

منم مثل شما بودمخیلی حساس بودم.الانم دخترم خیلی استرسیه.سعی کن حساسیتت رو کم کنی چون روی بچه تاثیر ...

ای وای بیچاره بچه گناه اون چیه ولی دست خودم نیست هی میخوام بیخیال باشم. اصلا ی فکرایی میکنم. حتی میشینم فک میکنم بچه داره له میشه 😢

منم مثل شما بودمخیلی حساس بودم.الانم دخترم خیلی استرسیه.سعی کن حساسیتت رو کم کنی چون روی بچه تاثیر ...

ای وای بیچاره بچه گناه اون چیه ولی دست خودم نیست هی میخوام بیخیال باشم. اصلا ی فکرایی میکنم. حتی میشینم فک میکنم بچه داره له میشه 😢

ای وای بیچاره بچه گناه اون چیه ولی دست خودم نیست هی میخوام بیخیال باشم. اصلا ی فکرایی میکنم. حتی میش ...

کاملا درک میکنم چون عین خودت بودم

اما مطمئن باش هیچ اتفاق بدی قرار نیست بیوفته پس نگران و حساس نباش