2777
2789

امروزبرای بار۴نشستم پشت فرمون باهمسرم تازه دارم یادمیگرم اماخیلی بددورزدم وزدم به جدول ابرورفت😯😯😯😯😂😢😢😢😢ولی انصافابیچاره هیچی نگفت الانم ماشین بردریت کنه کلانصف سپرش اومدپایین بعدشم من خیلی میترسم واعتنادبه نفس نذارم

من عضوتازه واردنیسم قبلاهم کاربری داشتم ولی به لطف فلش کردن گوشیم وفراموشی رمزکاربریم حسابم ازنی نی سایت پاک شده پس لطفاهی نگیدتازه وارداازاین تایپیک هاازاین حرفها...😕😕

من رانندگیم عالیه😎😎

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دس فرمونم خیلی خوبه ولی یه چیزی بگم شاید عجیب باشه. میگن اتفاقی که باید بیفته میفته، برای من افتاد و انگاری یه کسی من و برد سراغ اون اتفاقه.

توضیحش پیچیده س البته

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

باید بشینی من کم و بیش بلدم همسرم یادم داده ولی نمیتونم پشت فرمون بشینم قراره گواهینانه ثبت نام کنم

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

من با بابام میرفتم تمرین 3 متر مونده به جدول آژیر میزد 😂😂

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

من از ده سالگی رانندگی میکردم😎

تا حالا هیچ جا هم نزدم 

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕
من با بابام میرفتم تمرین 3 متر مونده به جدول آژیر میزد 😂😂

دقیقاااااااااا بابای من😂😂😂

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕