2777
2789

ر ا ب ط ه دارم آزمایش خون ک دادم گفتن کم خونی داری فولیک اسید هم میخوردمم بعد دیگ خیلی منظم شده بودولی ماه قبل ۱۵ روزی دیرتر پریود شدم 

بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه میتونه تنبلی تخمدان باشه ؟ میخوام اگ از الان تنبلی تخمدان باشه از الان ب فکر درمان باشم 

فقط 49 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن  ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احتمال داره ولی بخاطر تغییر آب و هوا هم میشه 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

احتمالا کیست داری

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
شکم پهلو داری ؟ اضافه وزن؟

شکم ارع تازگیا اضافه وزن ن ندارم ۶۸ نسبت به قدم ۱۶۹ نمیدونم اضافه وزن هست یا ن

فقط 49 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن  ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست