2777
2789
عنوان

تولد رو بیرون بگیرم یا تو خونه

179 بازدید | 19 پست

تولد همسر و پسرام تو یک روزه

سمت خانواده همسرم میریم خونه پدرشوهرم و اونجا ی تولد تو خونه میگیریم

فقط کیک و تزیینات رو میبرم، شام و میوه و پذیرایی با خودشونه

سمت خانواده خودم نمیدونم بیرون بهتره یا بگم بیان خونم

برای این دودلم چپن پسر کوچیکم یکسالشه میترسم چند ساعت تو رستوران واینسته ، از طرفیم حوصله جمع و‌جور و مهمونی راه انداختن ندارم تو خونه

😐دوساله مهمونی ندادم تنبل شدم شدیدا

مامان دوتا گل پسر

خودت بگیری دیگه خانواده شوهرتو دعوت نمیکنی؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن اصلا نمیخواد تولد بگیری ، بیکاری ؟؟؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

درک نمیکنم ‌برادرم همینه سمت خانواده ی همسرش رو خونش دعوت میکنه سمت ما میاره خونمون.این چجور تولدی هست .بعد توقع تبریک و کادو داره هرچند مامان اینا میدن ولی واقعا ناراحت میشن 

خودت بگیری دیگه خانواده شوهرتو دعوت نمیکنی؟

ن عزیزم خانواده همسرم نمیتونن بیان خونم 

مادرشوهرم الزایمر شدید دارع تو مرحله ی پیشرفتست 

اصلا سوار ماشین و اینا نمیشه

مامان دوتا گل پسر

ن عزیزم خانواده همسرم نمیتونن بیان خونم مادرشوهرم الزایمر شدید دارع تو مرحله ی پیشرفتست اصلا سوار ما ...

اهان

خدا شفاشون بده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
درک نمیکنم ‌برادرم همینه سمت خانواده ی همسرش رو خونش دعوت میکنه سمت ما میاره خونمون.این چجور تولدی ه ...

برادر شما رو‌نمیدونم

ولی ما دلیل دارع

مادرشوهرم بشدت بیمارع اصلا سوار ماشین نمیشه الزایمر شدید داره

ولی تو خونش ارامش داره

تاره من اصلا خونه کسی نمیرم مهمونی بگیرم اینقدر اصرار که ن بیاید میرم

مامان دوتا گل پسر

برادر شما رو‌نمیدونمولی ما دلیل دارعمادرشوهرم بشدت بیمارع اصلا سوار ماشین نمیشه الزایمر شدید دارهولی ...

برو 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد