2777
2789
عنوان

تاپیک دلم پاکه بپرسید جواب میدم😑😑😑😑😑😬

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 56 پست

اون تاپیکی ک زده بودی گفتی ک بالاخره تو ی زمینه از آمریکا جلو زدیم خیلی صحبت هات قشنگ بود و جواب اونایی ک با افکار پوسیده اومدن و خودشون رو به خواب زدن عالی دادی👏🏻🌹

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون تاپیکی ک زده بودی گفتی ک بالاخره تو ی زمینه از آمریکا جلو زدیم خیلی صحبت هات قشنگ بود و جواب اون ...

ممنون قشنگم♥️♥️

البته نی نی یار تهدید جدیم کرده که این بار تعلیق سیاهم میکنه وگرنه جواب های بهتری داشتم 

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

خیلی😑😂 نعنا جونم شما هم جز کاربرایی هستی که فکر میکنم قبلا با کاربری دیگه دیدمت♥️😍

خیر گوگول مگولی من یه دونه این رو دارم😂😅 ولی چرا چند سال خواننده خاموش بودم و یواشکی میخوندم😂

آرزو

ممنون قشنگم♥️♥️البته نی نی یار تهدید جدیم کرده که این بار تعلیق سیاهم میکنه وگرنه جواب های بهتری داش ...

میدونم چی میگی.... اگه آدم میخواست جواب درست و کامل بده که باید ی کتاب کامل متن براشون تایپ کنه از دستاورد های عالی و پیشرفت های وسیع الان😅 ولی اینقدری که متاسفانه ی عده خودشون رو به خواب زدن و نمیخوان بیدار شن و کورکورانه از هیچی دفاع میکنن و چشمشون رو میبندن آدم فشاری میشه 

فقط چیزی ک هس آدم نباید با اینا دهن ب دهن بشه چون مث کوبیدن آب تو هاونه و آخرش ادعا میکنن عقل کلن و درست و غلط رو اونا میدونن

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋