2777
2789
عنوان

چرا من تو هر کاری دست میزنم نمیشه

105 بازدید | 10 پست

چرا واقعا ؟!

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

اینبار دست بزن روش شاید شد 

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

وام خواستم بگیرم تا مرحله آخر رفت ولی نشد 

خواستگاریا همین طور 

درس همینطور 

دیگه واقعا باید بمیرم 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینبار دست بزن روش شاید شد

واقعا مسخره ای مسخره 

سریع تر تاپیکم رو ترک کن

چه کاری

هرکاری که شما فکرش رو بکنی 

خواستگاریام کلا کنسل میشن 

درس کار زندگی همه چی گند زده میشه توش 

با اینکه من خودم رو میکشم از بس که تلاش میکنم

مثلا چه کاری شاید عجول هستی و بجای امتحان راههای مختلف سریع ناامید میشی یا بقدر کافی در موردش تحقیق ...

عجول نیستم بخدا تلاش هم میکنم 

عوامل دیگه مثل چی عزیزم 

حالم اصلا خوب نیست دوستان محترم اگه قصد تمسخر دارین تاپیک رو ترک کنین

عجول نیستم بخدا تلاش هم میکنم عوامل دیگه مثل چی عزیزم

مثلا اینکه کاری اشتباهی گناهی مرتکب شدی که خودبخود تو زندگیت گره میوفته وتا ازاون مسیله توبه نکنی و جبرانش نکنی اوضاعت  همینه مثلا میگن نیکی به پدرومادر تو زندگی اثر مثبت داره وبرعکسش رفتار نامناسب باهاشون تو زندگی گره میندازه ..‌

استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین علیه السلام میگن برای اینجور گناه‌ها خوبه میخوای امتحانش کن