2777
2789

خانم های گل. کسی توی تهران پارس دکتر نازنین اریانژاد میشناسه ؟! 

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باهاش سزارین داشتم و از کارشم خیییلی راضی ام  مطبش برام دور بود نمیتونستم برا چکاپ ماهیانه ...

منم هنوز پیششون نرفتم. در حال حاضر دارم در مورد شون تحقیق میکنم. شما کدوم بیمارستان زایمان کردین ؟! 

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
خیلی دکتر خوبیه مهربون و با ادبه و برای مریض وقت میذاره

خیلی خوبه. شما پیششون زایمان کردین ؟! 

نه من شهریور ماه زایمان میکنم انشالله

انشاالله. کدوم بیمارستان ؟! 

چه جالب. منم گاندی رو انتخاب کردم

میشه درخواست دوستی منو قبول کنید تا باهم بیشتر ارتباط داشته باشیم؟