2777
2789
عنوان

ازدواج یه محدوده ی سنی داره برای دختر و پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 39 پست
مسئله اینه که ما همون آدمها هستیم با همون شرایط بدنی که هزاران سال پیش آفریده شدیموقتی سن باروری برا ...

صد در صد شرایط بدنی ، تعداد مرگ و میر ، و سن بلوغ فرق کرده

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

یعنی بچه دار شدن بالای ۴۰ سال باشه؟واقعا به نظرت یه خانم ۴۷ ساله ی شاغل توان سر و کله زدن با یه کلاس ...

بله داره 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان هم از ۱۸-۱۹ سالگی شروع کننهر چند شرایط زندگیها الان طوری شده که بسیاری از خانمهای شاغل آشپزی ...

من یه مادرم، شاغل هم هستم.

واقعیت اینه که خیلیا میان میگن نههههه آدم سنش بره بالا اعصاب بچه نداره. این حرف مال کسیه که تو سن پایین بچه دار شده، خب معلومه تو ۴۰ سالگی دیگه اعصاب نوزاد نداره! اونی که با زندگی و تفریحاتش رسیده و زمانیکه راحت ترین حالت زندگیش رو داره بچه دار میشه بله کاملا اعصاب داره.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

صد در صد شرایط بدنی ، تعداد مرگ و میر ، و سن بلوغ فرق کرده

چه فرقی کرده؟

به نظرم سن بلوغ تازه پایین اومده.اکثر دختر بچه ها ۸-۹ سالگی و پسر بچه ها ۱۱-۱۲ سالگی دارن بالغ میشن پس قطعا با توجه به سن بلوغ باید سن ازدواج کمتر بشه نه بیشتر 

مگه هرکس ازدواج نکنه هوار میشه رو زندگی بقیه چی میگی خانم محترم

در ضمن ازدواج از روی پختگی و عقل و منطق صد برابر بهتر از یه ازدواج احساسی تو سن پایینه

ازدواج اصلا سن نداره که بخوایم بگیم باید حتما تو این سن باشه بعضیا حتی ۳۰ سالگی هم آماده نیستن برای ازدواج

چه فرقی کرده؟به نظرم سن بلوغ تازه پایین اومده.اکثر دختر بچه ها ۸-۹ سالگی و پسر بچه ها ۱۱-۱۲ سالگی دا ...

بنا به منطقه سن بلوغ کمتر و بیشتره 

ملاک سن بلوغ فقط دونستن مسائل نیست ، بلوغ جسمی هم مهمه . و طبق آمار بلوغ ۱۳ الی ۱۴ سال هست فعلا ‌. اما زمان قبل مادربزرگامون سن بلوغ ۹ سالگی بوده

مگه هرکس ازدواج نکنه هوار میشه رو زندگی بقیه چی میگی خانم محترمدر ضمن ازدواج از روی پختگی و عقل و من ...

واقعا کنار بعضیهاشون که میشینم طرز فکرشون وحشتناکه البته من گفتم دور از جون خیلیا

خیلی دور و برم میبینم خب البته بخاطر فشاری که بهشون میاد و متاسفانه هم نسلیهای خودشون هم دنبال کم سن و سال میرن خیلی از خانواده ی پسرها رو دیدم پسر ۳۶-۳۷ سالشه دختر ۳۵ ساله معرفی میکنی میگن دختره سنش بالاست میخوان عروس زیر ۳۰ سال باشه

من یه مادرم، شاغل هم هستم.واقعیت اینه که خیلیا میان میگن نههههه آدم سنش بره بالا اعصاب بچه نداره. ای ...

به شدت تایید میشه 

چون اطرافم نمونه اش رو زیاد دیدم 

خودم یکیش

عزیزم قبول دارم که ازدواج محدوده سنی داره بهترین سنم ۲۴ ۲۵ اما باور کن ۳۰ سالگی و ۲۰‌سالگی از نظر انرژی و حال و هوا تفاوت خاصی نداره 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

ب عنوان کسی ک ازدواج داشته و دارم مجدد ازدواج مبکنم میگم کاش کمتر گه دیگرانو بخوریم و چون خودمون بی سوادیم تنها هنرتون خدمت جنسی و زاییدن بوده( ک کارگر های افغانم بلدن) 

همرو در حد لول پایین خودمون نبینیم بعضیا هنرهای دیگه ای دارن همه مث شما نیستن بخدا یا تو روستا بزرگ نشدن

فقط فعلا ب فکر باش بعدش ک دیگه یک شکم زاییدی از قیافه افتادی ب سی رسیدی دیگه ترگل نبودی انداختت دور رفت سراغ خوشگلتر و جوون ترش نیای گلگی کنی 

ب هر حال تاریخ انقضات همون بوده حرف دیگم ک برای گفتن نداری!

این نظر شماست دوست عزیزلزوما درست یا غلط نیستزمان قاجار هم میگفتن دختر ۱۲ تا نهایتا ۱۶ ۱۷ یالگی باید ...

از کسی ک تو تاپیکش درباره طلسم پرسیده چ توقعی داری 

من حس مبکنم اینا چون خودشون بی سواد محدود بودن و احتمالا کودک همسرن و یه شوهر داغون تر از خودشون گیرشون اومده تحمل ندارن ی دختر با سواد بشه بعد زن دکتر مهندس بشه

ب عنوان کسی ک ازدواج داشته و دارم مجدد ازدواج مبکنم میگم کاش کمتر گه دیگرانو بخوریم و چون خودمون بی ...

👏👏👏👏👏👏👏👏😀😀😀🌹🌹🌹🌹

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
چه فرقی کرده؟به نظرم سن بلوغ تازه پایین اومده.اکثر دختر بچه ها ۸-۹ سالگی و پسر بچه ها ۱۱-۱۲ سالگی دا ...

خانم شما ک انقد عاشق مردهایی و از هر دست اوردی برات مهم تره و قله قافه برات بدست اوردن  مردا و خدمت بهشون برو یازده سالگی شوهر کن دختراتم اون سن شوهر بده برای دخترای ما نسخه نپیچ 

بیا شوهر منم مال تو اصن

ب عنوان کسی ک ازدواج داشته و دارم مجدد ازدواج مبکنم میگم کاش کمتر گه دیگرانو بخوریم و چون خودمون بی ...

تو تاپیک من که در مورد سواد و تحصیلات هست اومده میگه دختر تحصیلکرده از سی گذشت ، دنبال اینه بقال محله بگیرتش.

بعد یه جا دیگه نوشته عه استارتر مجرده، میخواد ببینه اگه مجردم تحقیرم کنه بدبخت دهانی 😀😀

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀