2777
2789
عنوان

بامداد خمار

87 بازدید | 14 پست

کیا رمانشو خوندن؟اسپویل کنین اخرشو لطفا

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

با رحیم نجار ازدواج میکنه ، مادرشوهره و رحیم اذیتش میکنن خیلی . یه پسر میزاد که اونم ۶ سالگی میمیره ، خودش هم یه بچه سقط میکنه دیگه بچه دار نمیشه . از زور کتک و اذیت از خونه رحیم نجار فرار میکنه برمیگرده پیش باباش طلاقش را میگیره و زن سوم منصور پیرعموش میشه 

سلام . من عاشق سریالشم . 

دوستم رمانشو‌خونده میگفت رحیم و محبوبه ازدواج میکنن رحیم به محبوبه خیانت میکنه و خیلی اذیتش میکنه . محبوبه آخربا منصور ازدواج میکنه و رحیم هم زن میگیره و میمیره ولی محبوبه تا آخر دلش پیش رحیمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با رحیم نجار ازدواج میکنه ، مادرشوهره و رحیم اذیتش میکنن خیلی . یه پسر میزاد که اونم ۶ سالگی میمیره ...

ممنونم عزیزمم

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

سلام . من عاشق سریالشم . دوستم رمانشو‌خونده میگفت رحیم و محبوبه ازدواج میکنن رحیم به محبوبه خیانت می ...

سلام عزیزم
منم عاشق سریالش شدمم
مرسی قشنگم

در حد رمان اوکیه و سرگرم کننده س ولی برای سریال جالب نیست. چه پایان بندی برای سریال میخوان براش بگذارن؟ خب اصلا نقطه اوج داستانش کجاست؟ بعد از یه اشتباه برمیگرده زن چندم پسرعموه میشه و بعد سالها میگذره و میمیره !

داستان سریال با کتابش خیلی متفاوته، متاسفانه سریالش اصلا به کتابش نزدیک هم نیست،کتابش بسیار بسیار بس ...

مرسی عزیزم
من سریالشو دیدم و فکر میکردم همون داستان رمانشه :((

در حد رمان اوکیه و سرگرم کننده س ولی برای سریال جالب نیست. چه پایان بندی برای سریال میخوان براش بگذا ...

اینطوری باشه که فکر کنم خیلییی طولانی شه سریالش

شما دانشجوی دندانپزشکی هستین ؟ سال چندم قبول شدین ؟

بله 2

شما از همون اول پایه قوی داشتین ؟ مدرسه خاصی میرفتین ؟

اره از دهم میخوندم ولی خیلی جدی نه و از دوازدهم شروع کردم ب صورت جدی خوندم
نه غیردولتی بودم