2777
2789
عنوان

معجزه کاهش اشتهاچی بوده که تاحالاامتحان کردین ازقرص تادمنوش

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 51 پست
شما مصرف کردید ؟؟تو یه دوره چه قدر کم کردید ؟؟؟؟

من یدونه دوستم بهم داد انرژیم چننن برابر شد اشتهامم صفر..

تو یه روز یه کیلو کم کردم چون نه میلم میکشید غذبخورم نه میتونستم بشینم ..دوس داشتم ورزش کنم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کاش من تو یک ماه ۱۰۰ گرم کم کنم

جدی 

چرا مگه ؟

من کالریم تو اون هفته هرروز هزار بود و دوروز درهفته ۶۰۰ 

حذف قند وفست فود و شام هم داشتم  از ۷ شب به بعد چیزی نمیخوردم تا ساعت ۲ روز بعد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استپ کردی ناامید نشو ادامه بده هفته ای یه وعده سنگین و چرب بخور بدنت شوک بهش وارد میشه از استپ‌خارج ...

خوردم برعکس همون خراب کرد بنظرم 

حالا دوباره الان رژیم گرفتم چای سبز  دم کردم 

من یدونه دوستم بهم داد انرژیم چننن برابر شد اشتهامم صفر..تو یه روز یه کیلو کم کردم چون نه میلم میکشی ...

من قرص های زیادی با این خصوصیات مصرف کردم مثل پاپایا دو دوره  و گلوریا یه دوره

حتی یه آمپول ویکتوزا گرفتم ۱۰ میلیون

حالا دارو های ارزونتر و رژیم گرفتن زیر نظر دکتر و ورزش و پیاده روی و استخر و سونا و جکوزی

فقط اوایل شروع رژیم بدوم مصرف دارو ۱۶ کیلو کم کردم الان ۷ ماهه استپ وزنی زدم هرکاری میکنم وزنم کم که نشده هیچ ۵ کیلو هم اضافه کردم

من قرص های زیادی با این خصوصیات مصرف کردم مثل پاپایا دو دوره و گلوریا یه دورهحتی یه آمپول ویکتوزا گ ...

دلیلش چیه استپت دکتر چی گفت،‌؟؟

گلوریا قرص خوبیه؟عطاری جاخونمون داره اگ خوبه بگیرم..

کالریت چقدره 

من قرص های زیادی با این خصوصیات مصرف کردم مثل پاپایا دو دوره و گلوریا یه دورهحتی یه آمپول ویکتوزا گ ...

قدووزنتون چنده الان

جدی چرا مگه ؟من کالریم تو اون هفته هرروز هزار بود و دوروز درهفته ۶۰۰ حذف قند وفست فود و شام هم داشتم ...

من از اول دی ماه سال گذشته تا آخر فروردین امسال با رژیم زیر نظر دکتر بدون دارو و حذف کامل چیزی یا وعده ای ( فقط حذف ۹۹ درصدی دارو و شیرینی جات مصنوعی و نوشابه) ۱۶ کیلو کم کردم حتی فست فود هم تو رژیم بود و حذف نشده بود

اما با اینکه دارو و ورزش هن به رژیم اضافه کردم نه تنها کم نکردم بلکه ۵ کیلو هم اضافه کردم

من از اول دی ماه سال گذشته تا آخر فروردین امسال با رژیم زیر نظر دکتر بدون دارو و حذف کامل چیزی یا وع ...

خب چی بود رژیمت کالری شماری؟

الان کالری شماری کن کل هفته هزار فقط دوروزش بین ۵۰۰ تا۶۰۰

دلیلش چیه استپت دکتر چی گفت،‌؟؟گلوریا قرص خوبیه؟عطاری جاخونمون داره اگ خوبه بگیرم..کالریت چقدره

میگن مواد مخدر داره

کالری و هر دوره ۲ هفته ای با وزنم و شرایطم دکتر تغییر میده کالری این دو هفته با دو هفته بعدی یکی نیست

میگن مواد مخدر دارهکالری و هر دوره ۲ هفته ای با وزنم و شرایطم دکتر تغییر میده کالری این دو هفته با د ...

حدودا منظورم بود 

قدم ۱۶۰روزی که شروع کردم وزن لختم ۱۰۶ بود آخر فروردین شدم ۹۰ولی الان ۹۵ هستم

خیلی کم کردی پس ..الان بدنت فکر میکنه توقحطیه برای همون اینطوری شده  باز ادامه بدی یهو کم میشه

من یدونه دوستم بهم داد انرژیم چننن برابر شد اشتهامم صفر..تو یه روز یه کیلو کم کردم چون نه میلم میکشی ...

آلفا اسلیم که توش امفتامین داره 

شب هم خوابت نبرد درسته ؟

اون وزنی هم که کم کردی هفتاد درصدش آب بدن بوده 

البته خیلی تاثیر داره تو کاهش وزن واقعا اشتها رو صفر میکنه 

اما خطرناکه بخصوص هورمون ها رو بهم میریزه برای شما که زایمان کردی خطرناکه

آلفا اسلیم که توش امفتامین داره شب هم خوابت نبرد درسته ؟اون وزنی هم که کم کردی هفتاد درصدش آب بدن بو ...

گلوریاام آمفتامین داره ن؟