gyifdrty مدیر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 1458 عنوان خدا واقعا از ما چی میخواد اون از بابام که خودکشی کرد فوت شد خودمم که تک کلیه هستم | مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 69 پست دیسک کمر دارم هیچوقت نمیتونم ازدواج کنم مادرمم قرص اعصاب میخوره دائم مریضه خانواده پدری هم که مثل حیون میمونن میگن پول میخوایم حق شیر عنه خانواده مادری هم که اصلا حمایت نمیکنن 1404/09/02 | 13:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gyifdrty مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 1458 چون قاتل خودشون بودن 😂بعد من الان از هوش مصنوعی پرسیدم میگن اگه پسر زودتر از پدر فوت بشه سهمارثش م ... خانواده پدری باهاشون رفت و آمد دارین هنوز ؟
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 3212 خانواده پدری باهاشون رفت و آمد دارین هنوز ؟ نه زنگم نمیزنم بهشون اوناهم نمیزنن،فقط برای رضایت نامه عقد رفتیم زنجان خونشون همین،یبارم ۲ ماه پیش زنگ زدن بهم تسلیت گفتن برای فوت پدرشوهرم همین شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.
gyifdrty مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 1458 نه زنگم نمیزنم بهشون اوناهم نمیزنن،فقط برای رضایت نامه عقد رفتیم زنجان خونشون همین،یبارم ۲ ماه پیش ز ... عید میرین ؟ برا عروسی و مجلس ختم ؟
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 3212 عید میرین ؟ برا عروسی و مجلس ختم ؟ نه کلا رفت و امد نداریمشما چی؟ شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.
gyifdrty مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 1458 نه کلا رفت و امد نداریمشما چی؟ با خانواده مادری چی رفت و آمد دارین؟
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 3212 با خانواده مادری چی رفت و آمد دارین؟ نه زیاد شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 3212 عیدا میرین و میان ؟ عروسی یا ختم چی؟ عیدا اره ولی من پارسال نرفتم،میریم،ولی با خانواده بابام اصلااا شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.
gyifdrty مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 1458 عیدا اره ولی من پارسال نرفتم،میریم،ولی با خانواده بابام اصلااا چند تا خواهر و برادر داری.؟ مجردن یا متاهل؟ من اصلا دوست ندارم دیگه با کسی رفت و امد کنم توام اینطور هستی ؟
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 3212 چند تا خواهر و برادر داری.؟ مجردن یا متاهل؟ من اصلا دوست ندارم دیگه با کسی رفت و امد کنم توام اینطور ... ۳ تا خاهریم و من دوساله ازدواج کردم.منم همینطور مخصوصا فامیل،امشبم مجبوری رفتم خونه داییم چون ننه جونم حالش خوب نبود رفتیم سر زدیم شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.