2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله فوت شد:))پدرت با پدر مادرش زندگی میکنه؟یا فوت شده؟بله متاسفانه زندن و کلا بدرد نخورن،حالمم ازشون ...

نه دیگه پس ما چی هستیم . برا شما اون حقی که بهشون میرسید و بخشیدن ؟

فوت شد ؟ بعد پدربزرگ و مادربزرگت زنده هستن ؟ چون میرسه به‌شون

ببین انشالله مشکلاتتون براحتی حل بشه 

ولی در مورد سهم الارث اگه پدربزرگ پدریت زودتر از پدرت فوت شده پس سهم پدرتون محفوظه و میتونید مطالبش کنید برید انحصار ورثه کنید و  هرچی که مال پدرتون و سهم الارثشه رو قانونی مطالبه کنید مادرت اگه مهریه داره می‌تونه به قیمت روز مطالبش کنه اول مهریه ی مادرت برداشته میشه بعد هرچقدر بمونه طبق قانون تقسیم میشه اینجوری میتونید سهم الارث پدریتونو هم بگیرید و البته مجبورید  سهم الارث مادر بزرگ تون رو هم بهش بدید ولی لااقل سهم خودتونو گرفتید 

ایرانه دیگه مادر و پدر از اموال پسر ارث میبرن از همه چی حتی اگه بچه داشته باشه

جدیی نمیدونستم . من فکر میکردم فقط زمانی ارث میرسه که طرف بچه نداشته باشه اونوقت به پدرش یا برادر خواهراش ارث میرسه .

اما  حالا که بچه داره . و اینکه  پدربزرگ و مادربزرگت ارث باباتو میخوان چیکار؟؟ مگه سنشون بالا نیس شما جوونیدرباید استفاده کنید حقتون هست . 

اونا سر پیری  ارث و میراث برای چیشونه . تازه به اونا برسه اونا فوت کنن باز  میرسه به عمو ها و عمه هات .  چقدر بد هست تاحالا نشنیده بودم  .

مطمعنی اگه بچه داشته باشه طرف باز به خانوادش ارث میرسه؟

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

پدر بزرگ و مادربزرگ زنده باشه از پدرت ارث میبرن از همه چی حتی از حقوق پدر . پدر شما چند وقته فوت شده ...

هیچی‌نداشت بابام کارگر بود حقوقشم دیگه نخاستن ازمون بازنشسته بود. پسرعمه های بابام خونه خریدم برامون و وسایل اینا،ن چیزی نخاستن میگفتن پارشون میکردم،۶ ساله

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

کلا دو قسمت از شیش قسمت بهشون میرسه که چیز زیادی نمیشه ! 

خدا به دلتون ارامش بده ♥️

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰