2777
2789

خیلی اتفاقات سختی رو گذروندی و حق داری

ولی عزیزم تنها کسی که نجاتت میده خودتی 

حمایت و پارتی رو کسی داره که خانواده و فامیل خوب و با نفوذی داره شما که تک افتادی فقط خودتی و خودت.

پس چشمت فقط به خودت باشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چقدر باید طرف مغزش کوچیک باشه که بخاطر همچین چیزی نیاد خواستگاری .مگه مایی که دوتا داریم چه بدرد ...

دقیقا

تعداد کلیه چه تاثیری روی زندگی زناشویی داره🤦🏼‍♀

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

نگو خداازم چی میخواد والله ک شماتنهانیستی خیلیا با مرگ عزیز دارن دستوپنجه نرم میکنن خیلیا بیمارن

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

والا بعضی از خانواده ها خیلی دیدم بهم کمک میکنن ما فقط باید زجر بکشیم

در دور و بریای ما که خیلی کمه خیلی کم‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

فوت شد ؟ بعد پدربزرگ و مادربزرگت زنده هستن ؟ چون میرسه به‌شون

بله فوت شد:))

پدرت با پدر مادرش زندگی میکنه؟یا فوت شده؟

بله متاسفانه زندن و کلا بدرد نخورن،حالمم ازشون بهم میخوره.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

به بچه ای که خودش زاییده شیر داده،الان از عروسش پول شیرشو میخواد؟؟

اره میبره اینجا ایرانه پدر فوت کنه به مادر و پدر میرسه همه چی ما هم گیر بد کسایی افتادیم متاسفانه 

چون مادربزرگ زندس و پدرتون زودتر فوت کرده باقانون اشتباه ما بله بهش ارث تعلق میگیره 

مریضی مادر سخته اما انشالله که با دارو کنترل میشه 

ازدواج هم قسمت شاید کسی اومد زندگیت ک با یک کلیه هم عاشقت شد چون این مشکل هیچ ضرری برای دیگران نداره فکر کنی ازدواج برات غیرممکن