2777
2789
عنوان

یکی از این رسم و رسومات چرت سیسمونی دادنه

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 21 پست

چی بگم منم هم عقیده بودم باهات ولی الان مادرم اینا ۲۰ تومن پول بهم دادن یخورده حالم گرفته شد توقع بیشتری داشتم نمیدونم اشتباه میکنم یا نه

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب خودتون بخرید بدید مامانتون بهتون بده😂

من که بچه ندارم اگرم روزی داشته باشم قطعا همین کارو میکنم..ولی میبینم که بعضیا چقدر به خانوادشون فشار میارن که باید اینو بخری اونو بخری پیش خانواده شوهر سرم بالا باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک نذاشتم بخرنهمسرم خودش خریدبچه مامان بابام نیست کبچه همسرمهمن واسهجفت بچه هاممهمسرم خرید کرد کام ...

پدر مادر بیچاره ی من سیسمونی کامل کامل دادن ، بعد شوهرمو مادرش با یه حالت بدهکارانه گفتن حالا کادو میخوان چی بدن مامان و بابات ، باز مامانم واسه بستن دهنشون یدونه النگو واسه بچه م کادو داد ، تازه مامانم گفت بزار واسه خودت کادو بخرم که مادر شوهرم گفت نه  نه برا بچه باید بخرید ما رسممونه

تازه طرف ما یه رسم عجیب غریب دیگه به عنوان شب چله و عیدونه واسه دختر هست که حتما باید طلا باشه ، بمیرم واسه مامان بابام ، البته من دیگه زرنگ شدم عیدونه و شب چله رو از شوهرم ضمن سال میگرفتم جمع میکردم میدادم به مامانم تا برام طلا بخره   ولی سال اولم خودشون برام خریدن

پدر مادر بیچاره ی من سیسمونی کامل کامل دادن ، بعد شوهرمو مادرش با یه حالت بدهکارانه گفتن حالا کادو م ...

خیلی آدم اعصابش خراب میشه این چیزا رو میشنوه

حق داری گلم

خدا پدرو مادرتو برات حفظ کنه

مادرشوهرم شعور نداشته شو نشون داده بیخیال

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱