واقعا بچه مال پدر و مادرشه و وظیفه ی خودشونه وسایل بچه رو تامین کنن.چرا باید خانواده زن هم برا دخترشون جهیزیه بدن هم برای نوشون سیسمونی که اینم والا به اندازه جهزیه هزینه داره..واقعا خیلی مسخرست...
تازه خانواده داماد انقدم این رسم رو سفت و سخت میگیرن
من که بچه ندارم اگرم روزی داشته باشم قطعا همین کارو میکنم..ولی میبینم که بعضیا چقدر به خانوادشون فشار میارن که باید اینو بخری اونو بخری پیش خانواده شوهر سرم بالا باشه
من ک نذاشتم بخرنهمسرم خودش خریدبچه مامان بابام نیست کبچه همسرمهمن واسهجفت بچه هاممهمسرم خرید کرد کام ...
پدر مادر بیچاره ی من سیسمونی کامل کامل دادن ، بعد شوهرمو مادرش با یه حالت بدهکارانه گفتن حالا کادو میخوان چی بدن مامان و بابات ، باز مامانم واسه بستن دهنشون یدونه النگو واسه بچه م کادو داد ، تازه مامانم گفت بزار واسه خودت کادو بخرم که مادر شوهرم گفت نه نه برا بچه باید بخرید ما رسممونه
تازه طرف ما یه رسم عجیب غریب دیگه به عنوان شب چله و عیدونه واسه دختر هست که حتما باید طلا باشه ، بمیرم واسه مامان بابام ، البته من دیگه زرنگ شدم عیدونه و شب چله رو از شوهرم ضمن سال میگرفتم جمع میکردم میدادم به مامانم تا برام طلا بخره ولی سال اولم خودشون برام خریدن