2777
2789

هر چی هست با بابام متفاوته😁خیلی دوستش دارم رفتارشو 

پیشم بود نامزدم کل شهرو هر جا گفتم رفتیم گل فروشی دیدم چشمم افتاد بهش سریع گفت وایسا رفت گل گرفت،رفتیم پیتزا بگیریم گفت بیا بریم من گفتم ن میشینم تو ماشین رفت و اومد منو آورده بود بعد گفت پاشو بیا بیرون دستمو بگیر چرا دخترای اینجا اینطورین یکی نشسته بود رو یه میز با چشاش آدمو قورت می‌داد خجالت کشیدم دستتو بده بریم بفهمه قلب من کیه متعهدم🥹😂،من دل درد داشتم رفتیم لب ساحل قرار یود اونجا بمونیم همین ک گفتم آخ گفت پاشو پاشو بریم داروخانه اگرم میدونی بریم دکتر ۲ نصفه شب بود داروخانه ۲۰ کیلومتر دورتر گفت حتما باید برم بگیرم از هر دارو یکی گرفته بود ک ببینم کدوم برام بهتره

خیلی از رفتارش خوشم اومد چون کاملا با بابام متفاوته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم ته فداکاری اصلا کارش همینه.

آخرین فداکاریش مال الانه

از دیروز مریص شدبم بدن درد شدید دارم 

بعد دیشب خودشم مریض شده بود از ۷ شب خوابید تا ۷ صبح که بره سرکار منم تا ۳ شب با بچه ها بودمو از درد به خودم پیچیدم 

نیم ساعت پیشم باز اومد خونه غذای سرکارم چرب بوده نمیتونستم بخورم ناهار بده بهم ناهارشو خورد دوباره خوابید باز من با بچه هام و بازم درد شدید دارم ولی ایشون باید بخوابه

چند شب پیشم تو کوچه مادرش اینا گرفتم به باد کتک