2777
2789
عنوان

عکسمو ک دید دیگه صب پیام نداد🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 64 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچوقت عکس نده به هیچکس! عکست رو بر میدارن میدن هوش مصنوعی باهاش فیلم های زشت می‌سازن و پخشش میکننبه ...

تایم دار بود عکسم ۳ ثانیه با مقنعه و فلان چون تو دانشگاه سر کلاس کرمی گرفتم عکسه رو😭😂😔مشکل اعتماد ب نفس دارم مبخواستم ببینم از نظر ی جنس مخالف چهرم چجوره

نگران نباش منم مثل تو فکر میکردم 

ولی یکی اومد گرفت منو که همه حسودی میکنن بهم و میگن شوهر خوب و خوشگلی گیرت اومد 

ینی خب چهره نچرالم انقد بد نبود کسی پیدا نشه بگیره منو الانم خیلی خودمو دوس دارم از کل کسایی که به قول شما عملی و داف هستن خودمو سرتر میبینم 

قطعا یه سری کاری میکردی که چی سر به تن مردای هیز نباشه چطور عکستو می‌فرستی واسه یه غریبه اخه

میخواستم ببینم از دید جنس مخالف چ شکلیم مشکل اعتماد ب نفس دارم از بس کسی بهم پیشنهاد نداده

ارع تعریف کرد بعدشم چندین بار اصرار کرد ک بازم بفرستم ک خب من نفرستادم‌....من حس میکنم دروغ گفت لاشی ...

بخدا همه دخترا خوشگلن 

کاش اعتماد بنفس پسرها رو یکم دخترامون داشتن 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

خخ😂😂😂ولش کن ببین هر پسری هر قیافه ای رو نمیپسنده ،وهر دختری هر پسری رو ...مثلا من شوهرم زمانی منو تو اتوبوس دید با اینکه نچرالم دنبالم افتاد چون پسندش بودم ،ولی من اصلا نپسندیدمش شاید از چشم خیلی دخترها شوهرم خوشگل میبود ولی من نه خوشم نیومد ،البته بعد از اخلاقش خوشم‌اومد و ازدواج کردیم .....پس اینا به چهره ی ژل زده و تزریق اینا نیست هرکی یه سلیقه ای داره  ...برات مهم نباشه ،بعدم شما دلیل اصلی رفتارش و نمیدونی که ...یه زمانی م مجرد بودم،یه پسر خوشگلی خودش شماره داد اونموقع عینک دودی داشتم کامل منو ندید، بعد اومد از نزدیک منو دید بعد جواب نداد 😁😂😂دوستش پیام داد گفت من ازت خوشم اومده اون فک کنم پشیمون شده بوده🤣🤣🤣پس بیخیال ...والله

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀