2777
2789
عنوان

بیاین براتون صلوات بفرستم

55 بازدید | 15 پست

سلام خانما،میخوام نذری حلوا درست کنم‌ اسماتون رو بگید براتون صلوات بفرستم،الهی هممون حاجت روا بشیم،اگه دوست داشتین نیتتون رو بگید

تاپیک دیگه ای نزنید اینجا ممنون میشم

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاطمهقبول باشهانشالله همگی حاجت روا بشین🕊️🍁

❤️💕مرسی گلم

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

زینب

برای اینکه زود زود صاحب خونه پولمونو بده و خونمون رو عوض کنیم و از همسایه بد دور شیم

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

مریم هستم عزیزم التماس دعا

حتما حاجت روا بشین

زینببرای اینکه زود زود صاحب خونه پولمونو بده و خونمون رو عوض کنیم و از همسایه بد دور شیم

حتماا عزیزم

قبول باشه الهی به عالی ترین نحو حاجت روا شین لطفاً برای امضام دعا کنید ممنون 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

فاطمه مهربونم برای ظهور مولامون هم دعا کن 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

قبول باشهگرفتاریم حل بشهشفای خواهرزادم تروخداااا خیلی براش دعا کن

خداوند به عالی ترین نحو گره گشایی کنند براتون و خواهرزاده محترم سلامت باشند لطفاً برای امضام دعا کنید ممنون 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

خداوند به عالی ترین نحو گره گشایی کنند براتون و خواهرزاده محترم سلامت باشند لطفاً برای امضام دعا کنی ...

صلوات فرستادم عزیزم

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
قبول باشهگرفتاریم حل بشهشفای خواهرزادم تروخداااا خیلی براش دعا کن

چشمم عزیزدلم انشاالله خدا بهش سلامتی بده انشاالله خانم فاطمه زهرا شفای کامل بهش بده😔😔

@pesteh_2‍ 

سلام عزیزدلم دیروز برات دعا کردم سر نذری حلوا