2777
2789
عنوان

کیا رمان بامداد خماررو خوندن

96 بازدید | 17 پست

سریالش قشنگ بود تا اینجا دلم میخواد بدونم اخرش چی میشه

محبوبه با رحیم ازدواج میکنه؟ خوشبخت میشه؟

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازدواج میکنه رحیم بیچاره میکنه آخرش برمیگرده خونه باباش با اون یکی ازدواج میکنه حححح

ازدواج دومش با پسر شازده خانم هست؟

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

فکر کنم بدجور به چوخ میره

منی که فقط به خاطر پسره سریالش رو میدیدم🥲🤣

با پسرعموش منصور عاشق محبوبه اس

اخی خجسته که منصور رو دوست داشت🥲

من زمان نوجوونی خوندمش،عالی بود....یادمه آخراش نوشته بود کبوتر با کبوتر باز با باز...یعنی نتیجه گیری کتاب این بود...رحیم ومحبوبه ممکنه هردوشون آدمای خوبی باشن،اما دنیاهاشون متفاوت بود،نمیتونستن در کنار هم خوشبخت باشن