2777
2789
عنوان

خواهرشوهر عوضی

228 بازدید | 22 پست

خیلی حسود و حقیره

چشمشو از زندگیم برنمیداره

از بس پشت سرم حرف میزنه خانوادشو هم همراه کرده با خودش.

واقعا سخته با یه خانواده دهن بین سر و کله زدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خیلی تو دهنی نخورده س.البته اون تو دهنی رو من بهش زدم با بی محلی.ولی دست برنمیداره نکبت.همه از د ...

مشکلت اینه که نریدی بهش

من این آخریا هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم،چون دیدم رو در رو خوبه ،پشت سر جلو فامیلاش گ وه خوری میکنه

مشکلت اینه که نریدی بهشمن این آخریا هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم،چون دیدم رو در رو خوبه ،پشت سر جلو ...

راستش اصلا دلم نمیخواد هم دهن بشم باهاش

البته که راست میگی اینجور آدما یکی میخوان مثه خودشون رفتار کنه باهاشون

دهن ب دهن نشو ،اگه هم پاشو از گلیمش درازتر کرد توعم هرچی از دهنت درومد بهش بگو،با همچین ادمای بی چشم ...

آخه میدونی جلو خودم هیچی نمیگه.

پشت سرم به خواهر و مادرش میگه اونام که دهن بین...اَه اَه

راستش اصلا دلم نمیخواد هم دهن بشم باهاش البته که راست میگی اینجور آدما یکی میخوان مثه خودشون رفتار ک ...

ببین عزیزم،هرچیزی خوبش خوبه،

من انقددیدم طرف خواهرشوهرش انقد باهاش خوبه که فکرکردن خواهرن،ولی یسری هاهم که حسوددد عقده ای،خب اینجوری مریض بودن خودشونو نشون میدن عزیزم 😂وگرنه کدوم آدمی به زن داداش خودش که شده عضوی ازخانواده حسادت میکنه

آخه میدونی جلو خودم هیچی نمیگه.پشت سرم به خواهر و مادرش میگه اونام که دهن بین...اَه اَه

عزیزم من هم مثل تو،تازه منه خر منوجه نمیشدم پشت سرم حرف میزنه😂😂یروز ک رمز گوشیش باز بود و دسشویی بود دیدم چ چیزایی راجبم نوشته،رو در رو باهام خوب بود ازترسش😂چون خداروشکر من یجوری رفتار میکردم که صمیمیت بینمون نباشه،هیچی دیگ تادیدم چیا نوشته گفتم مریض روانی این چیزایی ک نوشتی لایق خودته و هولش دادم😁یسری وقتا باید مثل طرف مقابل باشی