2777
2789
عنوان

واقعا پول خوشبختی میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 52 پست
پول همه چیز میاره به غیر از سلامتی. اگر سلامتی باشه ، با پول همه چیز درست میشه

عزیزم من سردرد دارم از اول مهر 

۴۰۰ هزار هربار ویزیت دکتر 

۱۵۰۰ پول نوار مغز 

۲-۳ تومن پول ام ار ای 

۴۵۰۰ پول بوتاکس میگرن 

برای چکاپ آزمایش کل ۴۵۰۰ شد 

این فقط هزینه یه سردرد که من سه ماه درگیرم چون هرماه میتونم هزینه یکیو بدم اما پولدار همون هفته اول کلشو حل می‌کنه

پول سلامتی هم میاره 

این نظر رو تو یکی از تاپیکا خوندم جالب بود:

یه چیزی میگم و بحث رو تمام کنید اگه پولداری و ثروت بد بود هیچ وقت تو روایات نمینوشتند که  وقتی امام زمان بیان و حکومت کنند همه فقیر ها غنی میشن اصلا همه آدما. پولدار میشن تمام گنج های زمین و دریا همه آشکار میشه و هی. و برکت و فراوانی میاد 

در حکومت امام زمان اینقدر مال و ثروت و پول زیاد

که این به اون پاس میده اون به این 

خلاصه در زمان حکومت امام زمان  که عدالت بر داشت همه ثروتمند میشم 

اگه غیر این بود باید مینوشتن که حکومت امام زمان همه نون خشک سق میزنن و همش دنبال نماز و دعا خوندن هستن دهنشون هم از گشنگی باز میمونه تا مگس ها هم رفت و آمدی داشته باشن 

بله پس اینجوری 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پول سلامتی نمیاره!!!!خدایی نکرده شما تشریف ببر بیمارستان ،ببینم بدون پول درمانت میکنن!!یا اینکه بدن ...

نه منظورم مشکلاتی مثل خدای ناکرده بیماری‌های لاعلاج و چه‌میدونم شلی کوری چیزیه 

بله گلم. منظورم سلامتی پایه هست. مثلا خدای نکرده بیماری لاعلاج یا ...

متوجه شدم عزیزم اما تا ۹۹ درصد سلامتی جسمی و روانی هم پول درمان می‌کنه اون یک درصد هم زمان مرگشون رسیده فقط

اینم هست ولی سلامتی وقتی نباشه وقتی همین آنفولانزا ساده بگیری تازه میفهمی اولین چیز مهم سلامتیه

خوب برا درمان همین آنفولانزا ساده پول لازم داری

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته