2777
2789

یکی از خواهرم یه سری وسایل بهداشتی پخش میکنه و میفروشه  و از همون شهر خودمونم میخره ،حالا گاهی سفارش داشته باشم بهش میگم که از اون بخرم از بیرون نگیرم بعد دیروز متوجه شدم چقدر روش کشیده به من داده بعد بهش گفتم میگه پول کرایه اس آخه لعنتی تو نهایت 50تا 70اونم اسنپ میدی بابت کل وسایلی که میخری و پخش میکنی نه وسایلی که برای من خریدی بعد اون کرایه رو ،روی کل اجناس من کشیدی اونم منی که خواهرتم،بخدا من از این اخلاقا ندارم برای خواهرام چیزی بخوان بگیرم یا بیارم همون قیمت خرید میارم حداقل خواهرمه برام بابقیه فرق داره،انقد اعصابم خورده مبلغش چیزی نبود ولی اینکه با خواهرشم اینجوری میکنه بهم برخورد....

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

من باشما موافقم ولی  گویا خواهرت موافق نیست و معتقده حساب حسابه کاکا برادر!!!

ول کن خدابه ادم برکت بده 

ابن یه قرون دوزارا هیچ چاله ای رو پر نمیکنه فقط دلا رو میرنجونه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من باشما موافقم ولی گویا خواهرت موافق نیست و معتقده حساب حسابه کاکا برادر!!!ول کن خدابه ادم برکت بد ...

ببین من از همونجا میخریدم برام ارزون تر میفتاد تا از خودش این بیشتر زور داشت برام

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
الان دیگه خواهر داری نمونده ب خودم‌ثابت شده

خواهرای دیگم اینجوری نیستن خودم نیستم ولی این یدونه جونش برای پول در میره 

اینکه خوبه من خونه پدریم را دادم به برادرهام گفتم من خونه نمیخوام مال شما بعد ده دقیقه گفتن از خونه ما برو بیرون تو اینجا چکار داری🥴🥴🥴

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین من از همونجا میخریدم برام ارزون تر میفتاد تا از خودش این بیشتر زور داشت برام

میشناسیش که باهاش معامله نکن 

بذار حالا که اینجور محاسبگری میکنه جنسشم غریبه ببره با منت

ن بابا هستن خیلی هم هستن نمیگن

خواهرای خودمو میگم اونا اینجوری نیستن این مدلش فرق داره...بخدا کل کرایه همه اجناسش کشیده روی من بعد منت میزاره

اینکه خوبه من خونه پدریم را دادم به برادرهام گفتم من خونه نمیخوام مال شما بعد ده دقیقه گفتن از خونه ...

بعد میگن خواهر برادر خوبه 

خدابه هرکی داره ببخشه اما خوشحالم بچم تک فرزنده میگه ندارم و خلاص

اینکه خوبه من خونه پدریم را دادم به برادرهام گفتم من خونه نمیخوام مال شما بعد ده دقیقه گفتن از خونه ...

برادر هام اینجوری نیستن خدا وکیلی چند وقت پیش کفش خریدم حراج بود اورد در خونه داداشم رفت برام گرفت پولشو حساب کرد هرچی گفتم گفت نه خودم زدم مبارکت باشه

میشناسیش که باهاش معامله نکن بذار حالا که اینجور محاسبگری میکنه جنسشم غریبه ببره با منت

اصلا دیگه هیچی یه چوب خشک هم نمیخرم ازش 

بعد میگن خواهر برادر خوبه خدابه هرکی داره ببخشه اما خوشحالم بچم تک فرزنده میگه ندارم و خلاص

دقیقا برای همین من یدونه پسر دارم و بس گفتم خواهر برادر نمیخوای اونم منکه از حقم گذشتم اصلا باورم نمیشه ولی حقیقته

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بعد میگن خواهر برادر خوبه خدابه هرکی داره ببخشه اما خوشحالم بچم تک فرزنده میگه ندارم و خلاص

5 تا انگشت یکی نمیشه خواهر برادرهای دیگم اینجوری نیستن نمیدونم این چرا اینجوریه

دقیقا برای همین من یدونه پسر دارم و بس گفتم خواهر برادر نمیخوای اونم منکه از حقم گذشتم اصلا باورم نم ...

از دیروز از کارش موندم خدایی من نمیرم از جایی خرید کنم از تو میگیرم که کارت رونق بگیره بعد برای منم طاقچه بالا میزاره