2777
2789
عنوان

زنی که خرج نداره ارج نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 57 پست
چرا اینجوری میگی تو این اوضاع سخته اقتصادی.یعنی میشه کسی شوهرش پول نداشته باشه ب زور ازش بخاد.بعضیا ...

نه منظورش مثل شوهر من که همه جور خرج خواهر و مادر می‌کنه ولی برا زن زورش میاد

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOT=402093767]ببین زن اولش ولخرج بود سر ی اختلافی طلاقش داد زن دوم گرفت هی مرتب زن اولو میکوبه تو سر زن دومی ک اون ...[/QUOTE]

مرده مشکل روانی داشت زن اول رو اگه دوست داشت طلاق نمیداد زن دوم روهم با مقایسه کردن اذیت میکرد کلا مریض بود

من قبول ندارم به هیچ وجه آدم صرفه جویی کنه برا هردو نفره سختی خوشی دونفرس زندگی مشترک اسمشه الان م ...

مگه میریم تو زندگی مردم ک اذیتشون کنیم؟

بخدا منی ک زنم زورم میاد 5 تومن هردفعه بدم ب لباس.میگم 5 تومن رو خوراکی بخرم واسه خونه بیشتر ب نفعمه.

مگه میریم تو زندگی مردم ک اذیتشون کنیم؟بخدا منی ک زنم زورم میاد 5 تومن هردفعه بدم ب لباس.میگم 5 تومن ...

ولا من همه چی معقول میخرم چون برا آسایش آرامش هردو وپیشرفت هردومونه اینجا چیزهای میگن آدم میمونه انکار برا زندگی مشترک نرفته برا جنگ دعوا نرفته 

ولا من همه چی معقول میخرم چون برا آسایش آرامش هردو وپیشرفت هردومونه اینجا چیزهای میگن آدم میمونه انک ...

دقیقا.زندگی مشترکی ک درک نباشه دلسوزی داخلش نباشه ب درد اشغالدونی میخوره

ربطی نداره واقع بین باشید . خرج بیش از حد رو خیلی از مردا زیر بارش نمیرن . اونی هم که خرج میکنه سرد ...

پس چرا من ده سال هیچی نخواستم حالا ک پول داره زورش میاد خرج کنه هرجا هم میشینه میگه زنم بساز نیس

کارما💫    

پس چرا من ده سال هیچی نخواستم حالا ک پول داره زورش میاد خرج کنه هرجا هم میشینه میگه زنم بساز نیس

آدما مثل هم نیستن نه زن نه مرد . مرد  باید قدردان باشه در مقابل زنش . زن باید قدردان باشه در مقابل شوهرش

چرا اینجوری میگی تو این اوضاع سخته اقتصادی.یعنی میشه کسی شوهرش پول نداشته باشه ب زور ازش بخاد.بعضیا ...

منظور اینه قناعت زیادی نکنی خیلی از مردا وقتی ببینن خرجشون بالاست بیشتر تلاش میکنن برای پول درآوردن،کمتر مردی دیدم از اینکه همسرش به خودش برسه ناراحت باشه