ی بنده خدایی زن اولشو طلاق داد ی زن دیگه گرفت اون زن اولشو دوسش داشت و میزدش تو سر زن اولش چرااا چون اون زن اول ولهرج بود ولی زن دوم سالی یکی دوبار لباس میخرید
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ن ادم باید همیشه ب خودش برسه.ولی یکی هروز لباس میخاد گوشی مدل بالا میخاد ماشین مدل بالاتر میخاد خونه ...
این مثال برای اون خانماست که دارن و خرج نمیکنن،من اطرافم کم ندیدم از اینا حتی یکی بود من هروقت میدیدم فکر میکردم خیلی وضع مالیش ضعیفه،بعد که شوهرش سرش هوو آورد و حرفش افتاد سر زبونا فهمیدم شوهرش بساز بفروشه و وضع مالیش عالیه این لیاقت نداشته
فقط یه زن مدیر میتونه همه جوره توجه شوهرش رو جلب کنه
زنی که بلده از پول شوهرش خونه و زندگی خوب بسازه و در کنارش خودش هم به قاعده به روز باشه...نه اونقدر که فقط به فکر لباس و خوردن و گشتن باشه، نه اونقدری که همش به فکر خرید وسایل خونه باشه..تعادل در حد درآمد شوهر
این مثال برای اون خانماست که دارن و خرج نمیکنن،من اطرافم کم ندیدم از اینا حتی یکی بود من هروقت میدی ...
راستش شبیه زن داداش من
زندگیش آرزوی خیلی از دخترای فامیلمون هست..ولی قدر دان نیست و مدام در حال نق زدن و غر زدن...و اینکه همش دنبال آتو گرفتن از جاریهاش هست و غیبت کردن که مثلاً بگه اونا بد هستن
تو چشم شوهر و ما خیلی خودش رو بد کرده...در صورتی که اون زن داداشام زندگی معمولی دارن خیلی کمتر از این ولی شاد شادن
راستش شبیه زن داداش منزندگیش آرزوی خیلی از دخترای فامیلمون هست..ولی قدر دان نیست و مدام در حال نق زد ...
دقیقا یکی از زن داداشای خودمم همینه،فقط اهل دوبه هم زنی و غیبت کردن،درست نمیدونم درآمد برادرم ماهانه چقده ولی قطعا زیر ۱۵۰ نیست ،زن داداشم اگه هزارتومان از جیبش بره جون میده،یادم نمیاد کی لباس مجلسی گرفته هر عروسی بخواد بره میاد سراغ من ولی خورد و خوراکشون کم نمیزاره
خرج ازاین جهتی که دارین جامیندازین توذهن بقیه ربطی به ارج نداره اگه میگن خرج داشته باشی ارج داری منظورشون اینه که به خودت برسی به نسبت اندازه ای که درتوانته مثلا گاهی یه کش مو بخری بخاطر ذوق کردن دلت وبه فکر خودتم باشی شما دیگه دارین ازاونور بوم میفتین