2777
2789
عنوان

زنی که خرج نداره ارج نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 57 پست
هست گلم اگه خرج خودت نکنی بعد ی مدت بی ارزش میشی اونوقته ک زورش میاد حتی پول ریمل بده برات

من میگم در هر چیز تعادلش خوبه عزیزدلم 

نه اونقدر خرج کنی که طرف رو بیچاره کنی

نه اونقدر خرج نکنی که مثلا لباس هات قابل پوشش نباشه 

تا حدی با صحبتت موافقم ، اما خرج زیاد هم زیبا نیست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا اینجوری میگی تو این اوضاع سخته اقتصادی.یعنی میشه کسی شوهرش پول نداشته باشه ب زور ازش بخاد.بعضیا ...

هرکی با توجه به شرایطش ولی خیلی بساز نباشید

خودم تو نداری شوهرم ده سال باهاش بودم حالا بعد ده سال ی دست لباسم بخرم زورش میاد

کارما💫    

ببین زن اولش ولخرج بود سر ی اختلافی طلاقش داد زن دوم گرفت هی مرتب زن اولو میکوبه تو سر زن دومی ک اون ...

اگ اونی ک میگی ولخرج بوده بقول خودت خوب کاری کرده. پس چرا شوهرش ولش کرد زن گرفت

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ببین زن اولش ولخرج بود سر ی اختلافی طلاقش داد زن دوم گرفت هی مرتب زن اولو میکوبه تو سر زن دومی ک اون ...

خب اون مرده بی لیاقتی بوده 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

من قبول ندارم به هیچ وجه  آدم صرفه جویی کنه برا هردو نفره سختی خوشی دونفرس  زندگی مشترک اسمشه الان من دوسال ازدواج کردم خیلی سختی کشیدیم من همسرم برا پیشرفتمون بوده اگر من پشت شوهرم نبودم ولخرج بودم هیچ پیشرفتی نمی‌کردیم و همسرم هرچی تا الان خریدیم و داریم بدون اینکه من بگه نصفشو زده به اسمم  ربط به اون شخص داره که ذات درک شعورش چطوره

[QUOTE=402093876]اگ اونی ک میگی ولخرج بوده بقول خودت خوب کاری کرده. پس چرا شوهرش ولش کرد زن گرفت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...[/QUOT

چون با ننه شوهرش دعوا داشت😂

کارما💫