2777
2789
عنوان

دخیای تو رابطه بیاید نظر بدید

132 بازدید | 12 پست

من دوس پسرمو امتحان میکننم بعدش اونم عصبی میشه منم بلاکش کردم گفتم دیگ پیام نده و فلان خلاصه ی دعوای شدید میشه

اقا این از رو حرص من میره ب دختر عموش پیام میده ک اشنا بشن دختر عموش قبلا ب دوس پسرم درخواست داده بود ولی دوس پسرم رد کرده بود چون ازش بدش میومد

گهگاه واسه حرص دادنمم اسمشو میاورد

الان اینکارش قابل بخششه بنظرتدن؟خیلی معذرت خواست و گفت خیلی ناراحت بودم و اشتباه کردم

بنظرتون؟

دست ۲ نفر کاربری

نه قابل بخشش نیست

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به هیچ وجه ، خودت نمیدونی یعنی ؟توبه

اخه ۲ روز بعد دعوا خودش پیام داد بهم ۲ ماه بعد گف این غلطو کردم

میدونستم اوموقع کات میکردم

چیکار کنم دلم باهاشه🤦‍♀️

دست ۲ نفر کاربری

اخه ۲ روز بعد دعوا خودش پیام داد بهم ۲ ماه بعد گف این غلطو کردممیدونستم اوموقع کات میکردمچیکار کنم د ...

دلت بیخود کرده ، لا الله الا الله ، ببین مجبورم می‌کنی چی بگم نکن دختر قشنگ با این آدم نه ، بزن تو دهن دلت 

اول ک از اون امتحان سربلند بیرون اومد؟دوم مردیکه اینقدر سسته خب دو روز دیگه ازدواج کردین دعواتون شد ...

میخواستم همینو بنویسم الان خداشاهده این چ کاریه دیگه آدم اینقد سست عنصر