2777
2789

حاجتم گرفتم چیکار کنم؟

برا مادربزرگم نذر کردم خیلی بدجنسه 

تو رودش توده داشت همه گفته بودن بدخیمه و خیلی زیاد حتی خونوادم ولی من گفتم ناامید نمیشم از تون روز در به در دنبال دکتر بودمو گریه و‌بی خوابی و دعا

قبلا بهم حسادت داشت و تبعیض و تهمت میزد و نفرینم کرد میگفت خواهرم که خیانت کردهو من چقدر تلاش کردم شوهرش برگرده من جادوش کردم و یه بار زد به سینش گفت خدا مریضت کنه

خیلی دلمو شکست 

بعد که مریض شد من حتی به نیابت اون استغفار گفتم گفتم خدایا من میبخشمش اگه یه درصد اثر داشته دل شکستن من و بابامم اذیت کرده بود به بابام گفتم حلالش کن و به خودشم گفتم استغفار بگو خیلی خوبه کلا همه باید بگن اینو گفتم که بحث نکنه یه دفعه گفت من چرا بکنم تو برو بکن😏

همیشه براش کلی خوراکی و کادو میخریدم قدر نمیدونست بهترین لباسو میخریدم بهترین شلوار بیرون  ایراد گرفت اونوقت خواهرم که شاغله یه شلوار کهنه تو خونه ای ۱۵سال پیششو بهش داد این انقد تشکر کرد ازش دهنش سرویس شد

تو بیمارستانم فقط من بغلش کردم سرشو بوسیدم با دستش

بعد دوباره که مریض شده بود بهم تهمت زد 

تو دلم گفتم عیب نداره به دل نمیگیرم مریضه با اینکه برام خیلی سخت بود

بعد رفت کولونوسکپی انقد گشتم براش کسیو پیدا کردم بی حس شه همه میگفتن سن بالا انجام نمیدیم ریسکه اون شب تا صبح ضجه زدم قرآن دامن خدارو گرفتم التماسش کردم شدید براش خیلی نذر کردم از تو مفاتیح انجام دادم دستوراتو که اون پولیپش خوشخیم باشه یا جوری باشه بشه عمل کرد اخه گفته بودن عملم نمیشه

بعد فرداش که انجام داد مامانم گفت دکتر گفته باید جوتب نمونه برداریش بیاد و احتمال زیاد بدخیمه

جوابش تازه اومد که خودمم دیدمش خوش خیم بود

خیلی خوشحال شدم

نمیگم برا دعای من بود ها ولی خیلی از خدا اینو خواستم از ته دلم و تلاش کردم حتی به اندازه من اصلا خوشحال نشدن بقیه

حالا دوباره کلی بهم حرف زد تو این مدت بهترین خوراکیارو براش گرفتم با اینکه شاغل نیستم و بردمش بیرون خودم اصلا کسی بهم نمیگه چی میخوری چی نمیخوری دیشب چشام سیاهی رفت خیلی اذیت شدم چند وقته و نتونستم پا شم پریود شده بودم گفتم برام دو‌سیخ جگر بگیرن تا گرفتن اولین لقمه رو به اون دادم با اینکه زیاد نبود هرروز براش از این چیزا میگیریم

و بازم بهم تهمت میزنه و همیشه فقط من یه چیزی میخوردم بدترین چیزم بود جتی غذای مونده تو یخچال یا تخم مرغ بهش زور داشت میگفت رییس کله انگار دوباره و دیشب رفتم بهش رفتم گفتم شام خوردی؟ چی خوردی؟ که چکش کنم گفت تو چیکار داری من عن خوردم هرچی عنه مال منه😳

براشم کباب گرفته بودن

بهد گفت چیکار داری میشماری من چی خوردم مگه مال توئه اصلا حسود

خیلی قلبمو‌شکست دلم نمیاد نذرارو براش ادا کنم اصلا لیاقت ندارن ولی نمیشه انگار😭

بقیه خسته بودن از رفتاراش میخواستن بمیره تو نذاشتی 😁

نذرت چی هست حالا ؟ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شدیدا ادم مهرطلبی هستی درسته؟ 

تا جایی ک میدونم نذرتو باید انجام بدی ولی دیگه انقد خودتو فدا نکن انقد انرژی نزار برای ادم نالایق

بنظرم خود خدا هم با بنده های بدش تا ی جا تا میکنه بعد رهاشون میکنه اگ خیلی داغون باشن و تلاشی نکنن برای خوب بودن. اینکه عین سیب زمینی هی ببخشی خودتو بزنی ب اون راه و باز محبت کنی درست نیس افراطه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

بقیه خسته بودن از رفتاراش میخواستن بمیره تو نذاشتی 😁نذرت چی هست حالا ؟

🤣🤦‍♀️ یعنی واقعا اثر داشت دعام؟ همون لحظه یه ایه دیدم گفته بود نگران نباش ما او را نجات میدهیم

نذرم همون لحظه صلوات و صدقه و آش و شله زرد خودم بپزم با گوسفند 🤦‍♀️🥴

فکر کردی مریض بشه اخلاقش عوض میشهدیگه نذر کردی باید انجام بدی

نه اینا اصلا تغییر نمیکنن

یه بار براشون استخاره کردم این اومد که آیا تو میخواهی برای آنکه آنان ایمان نمی آورند خود را از بین ببری؟

همینطوری هستن و بزودی اخباری به آنان میدهیم

و دقیقا دو‌روز بعدش جریان خیانت خواهرمو فهمیدن ولی بازم خودشو میزنن به خریت  

شدیدا ادم مهرطلبی هستی درسته؟ تا جایی ک میدونم نذرتو باید انجام بدی ولی دیگه انقد خودتو فدا نکن انقد ...

مهر طلب نیستم ولی دلسوزم شدید و چیزای خوب آدمو میبینم بیشتر مخصوصا وقتی مشکل داشته باشه 

خودم خوشم از این اخلاقم نمیاد مخصوصا برا اینا که از جنایتکارم بدترن