2777
2789

من ۱۰ساله چااقم دوتابچه دارم یبارم دیگم عمل سزارین شدم کیست داشتم حالا اینکه من به رژیم گرفتن ودکتررفتن معروفم هم تواینستا هم کل دوستا وخونواده تیک گرفتم توحالت خوشی ناخوشی روزی صدبااار به لاغرشدن فکرمیکنم خیلی غذاخورنیستم بدغذاخورم بیشتروگرنه شیرینی وقند وفستفودومیتونم نخورم ولی تایمهایی ازروز انگاربدنم زیادخالی میکنه قدیماکه رژیم داشتم انگاربدنمم کمک میکرد وتحمل داشت اماالانا بدنم نمیکسه تیروعیدم دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تیرو رو درمان کن  اول کاری 

پیاده روی یا ورزش تو خونه حتما حتما داشته باش 

پروتئین بیشتر مصرف کن سیر نگهت میداره

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱

این که بدنت نمیکشه باید در کنار رژیم حتماً مولتی ویتامین بخوری 

برای خودت هدف بزار .مثلاً تا عید باید ۲۰کیلو کم کنی .یه برنامه درست کن بچسبون رو یخچال ، هر روز که به رژیم متعهد بودی و ورزش کردی آخر شب جلوی اون روز تیک بزن.حتما بچسبون رو یخچال که جلو چشمت باشه و خواستی پر خوری کنی اون مانع بشه.

هدفت رو از کوچیک شروع کن.مثلا تا آخر آذرماه باید ۴کیلو کم کنی.

ببین من اینجوری وزن کم کردم 

صبحانه دو تا تیکه نان با یه تیکه کوچواو پنیر با یه استکان چایی دارچین 

ناهار کلا حذف نزدیکای عصر یه کاسه بزرگ سالاد کاهو خیار هویج گوجه با آبلیمو سرکه نمک میخوردرم

شام هم 9 تا قاشق برنج با هر خورشتی 

تو 4 ماه نزدیک 6 کیلو لاغر کردم اوایل سخته ولی عادت میکنی

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

منم تیرویید کم کار دارم با وجود این که قرص میخورم ولی گاهی وقتا اصلا جون پاشدن از جام ندارم چون متابولیسم بدن پایینه.

برو دکتر برات دوز قرص رو تامین کنه 

اگه می‌تونی صبح ها یه قهوه تلخ بخور .

رژیم فست داشته باشه و سعی کن کالری شماری کنی و از همه مهم تر انگیزه داشته باش.