2777
2789
عنوان

واای آبروم رفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 45 پست
برای چی بره بگه مگه بیکاره مگه انقدر مرد خاله زنکه انقدر شوهرت تو گوشت خونده ترس داری

هنوز نشناختی اینا رو 

الان من خیلی کمتر باهاشون رفت و آمد دارم قبلنا که یکسره در رفت و آمد بودیم میدیدم چقدر راحت درمورد همه حرف میزنن و کلا آمار همه رو دارن که چیکار میکنن درامدشون چقدر کجا میرن کی میان، زن فلانی میره سرکار، زن فلانی خرابه.. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه مرد باشه برادر شوهرت بجای حرف کمکتون میکنه

نه بابا اینا فقط منتظرن ما زمین بخوریم یه مدت شوهرم بیکار بود بخدا ذوق رو تو چشماشون میدیدم شوهرم یه شغل دوم میخواست بره انقدرر تو گوشش خوندن که به درد نمیخوره یه لقمه نون در میاری کنار زن و بچت خداروشکر کن چیه خودتو اسیر کنی 😐

اخه ماهی 15تومن ما چجوری بگذرونیم با این گرونی 

الان هنوز خبر ندارن دخترم خاستگار داره اگه بفهمن از حسودی میترکن 

وا کار ک عیب نیس فاز مردا چیه

اصلا حالم خراب شد سرم درد گرفته از بس فکر کردم

اره عزیزم منم از اول قانع بودم البته همیشه درامدش کم بود تا چیزی میخواستم با دعوا و فحش و منت به نتیجه میرسید منم از یه جایی به بعد هیچی ازش نخواستم تا اعصابم راحت باشه و اینم به همون حقوق کم بسنده کرد و تلاششو بیشتر نکرد 💔

اصلا حالم خراب شد سرم درد گرفته از بس فکر کردماره عزیزم منم از اول قانع بودم البته همیشه درامدش کم ب ...

حالا من میکوبم تو سر شوهرم برو کار کن نشین اصلا نباید بساز باشی بخدا

توهم حالا ک نمیزاره کار کنی بگو حقوقت کمه چند جا دیگ هم کار کن 

کارما💫    

واقعا نیتم خیر بود چون همین فامیلا فردا تو جشن و خاستگاری حضور دارن و اونا وضع مالیشون از ما خییییلی ...

تمام حرف هاتون درست و بجا هست

حتما پیگیری کار باشید

حتی اگر شده بگید توی لیست ذخیره اسمتون بنویسند

اگر کسی انصراف داد 

شما جایگزین بشید

بخاطر کار کردن ابرو بره تو محل مگه دزدی کردی

آخه از اینایی هستن که معتقدن زن نباید حتی تا مغازه و نونوایی بره یه بار جاریم یه چیزی لازم داشت باید میرفت مغازه بعد هی با خودش میگفت نهههه نباید برم زشته آخرم نرفت 

دیروز خیییلی حالم خراب بود ولی همین جمله ی شما رو چند بار با خودم گفتم یه کم آرومتر شدم

تمام حرف هاتون درست و بجا هستحتما پیگیری کار باشیدحتی اگر شده بگید توی لیست ذخیره اسمتون بنویسنداگر ...

اتفاقا دیروز از اونجا که اومدم خونه شمارشونو برداشته بودم بهم گفتن ساعت دو بیا ببینیم اصلا میتونی انجام بدی و رفتم تا ساعت ۶ اونجا بودم و پذیرفتن😍

شوهرت اجازه میده برو به دیگران چه مربوطه

جاش خیلی پرته یه جورایی بیرون از محل و یه جاده ی خاکی داره 

دیروز بهم گفت ساعت ۲ بیا رفتم و تا 6 ونیم کار کردم بعد گفت از سه شنبه بیا دیگه 

موقع برگشت چون تاریکه خییلی وحشتناکه اینام حرف مفت زن