2777
2789
عنوان

واای آبروم رفت😭😭

859 بازدید | 45 پست

ما تو یه محله ی کوچیک زندگی میکنیم که همه همدیگرو میشناسن البته خودم کاری به کار کسی ندارم و خیلیا رو نمیشناسم ولی اونا ما رو میشناسن. خونواده ی شوهرمم پرجمعیتن و همگی تو این محل زندگی میکنن و خییلی حرف مفت زن هستن از اینایی که پشت سر همه حرف میزنن

بعد من دختر دم بخت دارم که به زودی قراره عقد کنن حقوق شوهرمم خیییلی کمه و خیلیم بیخیاله

خودمو بچهام اصلا لباس درست حسابی نداریم حتی لباس تو خونه ای هامونم پاره و رنگ و رو رفته شده شوهرمم توانش همینه به زور شکممونو سیر میکنیم و پولی واسه لباس و اینا نمیمونه 

بعد اصلا اجازه ی کار بیرونم بهم نمیده و بدش میاد بعد یه جایی از محلمون که پرته و میره سمت بیابون چند تا کارخونه زدن که زنای افغانی اونجا مشغول کارن و حقوقشم ماهی ۷ تومنه و من چون تقریبا نزدیکه و نیاز به ماشین نبود تصمیم گرفتم حدود سه چهار ماه برم تا یکم دست و بالم باز بشه خلاصه دو سه هفتس که یکسره خونه ی ما جنگه که شوهرمو راضی کنم برم شوهرم میگه زشته فامیلا حرف در میارن میگن زنشو فرستاده تو بیابونا قاطی افغانیا سرکار. گفتم مگه چاره ی دیگه هم دارم؟ گفت اصلا من دخترمو شوهر نمیدم 😐

گفتم به خاطر آبروم باید برم تا یکم حداقل ظاهرمون مناسب باشه نمیشه که روز خاستگاری و بله برون و عقد لباس کهنه و پاره تنمون باشه خلاصه دیشب قبول کرد و گفت هر غلطی میخوای بکن به من ربطی نداره 

تا امروز داشتم میرفتم سمت بیابونا که برادرشوهرم با موتور داشت از اونجا رد میشد و چشم تو چشم شدیم😭😢خلاصه رفتم نیروی کار هم نمیخواستن فقط آبروم رفت 

الان میره به همه میگه و مسخرم میکنن😭

سلام

اشکالی نداره

حرف کسی برات مهم نباشه

اگر کسی گفت بگو میخواستی به یک زن افغان نیازمند کمک کنی

🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی عزیزم تو‌هیچ کار بدی نکردی تو فقط یه مادر که نه یه فرشته ای

😭😭😭چقدررر من بدبختم 

خیلی زشت شد الان میره به خونواده ی شوهرم میگه اینا انقدرر بدبخت شدن که زنشو فرستاده تو بیابونا قاطی افغانیا سرکار😢آش نخورده و دهن سوخته

حقوق شوهرم کمه و واقعا زورش نمیرسه

😭😭😭چقدررر من بدبختم خیلی زشت شد الان میره به خونواده ی شوهرم میگه اینا انقدرر بدبخت شدن که زنشو ف ...

برادرشوهر از خودتونه باز خواستکار دخترت یا خانواده ش دیده بودن اره بد بود عیبی نداره اون خودش میذونه درامد برادرش کمه بعدم مردا مثل ما زنا نیستن جایی بازگو کنن

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

برادرشوهر از خودتونه باز خواستکار دخترت یا خانواده ش دیده بودن اره بد بود عیبی نداره اون خودش میذونه ...

چرا بابا میشناسمشون الان میره به زنش و مامانش میگه که زهرا رو فلان جااا دیدم بعدم به مامانش میگه یه جوری به این بفهمونین زشته نره اونجا آبرومونو تو محل ببره😐

عزیزم اصلا فکرش رو نکنشما صرفا برای زندگی بهتر قدمی برداشتیبرای داشتن کار شریف رفتیانشالله هرچی خیره ...

واقعا نیتم خیر بود چون همین فامیلا فردا تو جشن و خاستگاری حضور دارن و اونا وضع مالیشون از ما خییییلی بهتره با خودم گفتم لباسای شیک بپوشیم آرایشگاه بریم موهامو رنگ کنم واسه دخترم چند دست لباس برای مراسم خاستگاری و بله برون و این رفت آمدا بگیرم نگن عروس کپلی بود و دخترم بدرخشه (فک کن تو بله برون همه لباس شیک و آرایشگاه رفته باشن اونوقت عروس و خونوادش داغوون😢ظرف و ظروف کم دارم دوست داشتم فنجون و سینی شیک بخرم و خرجای این چنینی) این فکرا اذیتم میکرد 

شوهرمم بیخیاله تهش میگه ول کن دخترمونو شوهر ندیم و خودشو راحت میکنه (یعنی فقط حرص میخورم) 

به شوهرمم گفتم من تو این چند ماه کار میکنم تو هم پس انداز کن پول حلقه ی داماد و میوه و اینا رو بتونی جور کنی 

شوهرم اصلا فکرش درست کار نمیکنه و خودش اگه لباسشم کهنه باشه براش فرقی نداره میگه خوبه 😐