2777
2789

موندم قضاوتش کنم یا ن

این یعنی خسیسه بنظرتون؟

هی میگف برا روز دختر برات کادو گدفتم

از فلانجا برات سوغاتی اوردم و...

دیروز بعد چندوقت دیدمش

بهم سوغاتی پلاک و زنجیر داد(بدل بودا

ی جاسوییچی داد(فکرکنم اینو میگف برا روز دختره

گلم خریده بود

برگشتنی خونه کلی خوراکیم  گرف برام

بچه ها نکنه خسیسه؟؟اخه من روز جهانی مرد بهش ساعت دادم

اون جاسوییچی😵‍💫خورد تو ذوقم

چیبود اخه

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

نه پیش نیومده

ولی این خسیس نیست حتما دستش تنگ بوده

آدم خسیس اینجوری نی ک

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به خودش بگو بعدشم وقتی اون ببینه تو واسه خودت زیاد خرج میکنی دستش به کم نمیره حتما برا خودت کم گذاشتی اونم همچین کاری کرده من خودم واسه خودم بهترین برند لباس و کفش هارو لوازم آرایشی هارو میگیرم بخاطر همین رلم همیشه کادو مناسب میده چون میدونه از چیزای بی کیفیت خوشم نمیاد ،تو به خودت ارزش زیاد بده که بفهمه با کی طرفه گلم

شده ولی خب به مرور یاد گرفت ،اگه خیلی دختر باز نبوده طبیعیه ،ولی توام بیشتر از اون مایه نزار

خودت بهش گفتی؟؟

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
به خودش بگو بعدشم وقتی اون ببینه تو واسه خودت زیاد خرج میکنی دستش به کم نمیره حتما برا خودت کم گذاشت ...

ن من برا خودم بهترین چیزارو میگیرم اتفاقا

نه پیش نیومدهولی این خسیس نیست حتما دستش تنگ بودهآدم خسیس اینجوری نی ک

خسیس چجوریه پ

خسیس چجوریه پ

خسیس کلا خرج نمیکنه ی آبم بزور میخره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

خسیس کلا خرج نمیکنه ی آبم بزور میخره

بنظرت بهش بگم؟؟یا ن

من هرچی بخوام برا خودم میتونم بگیرماا ولی خب ادم از پارتنرش انتظار داره

بنظرت بهش بگم؟؟یا نمن هرچی بخوام برا خودم میتونم بگیرماا ولی خب ادم از پارتنرش انتظار داره

ن بنظرم اینجوری خودت کوچیک میشه

خب پس احتمالا رلت یا پولش کم بوده یا دستش تنگ یا عمدی این کارو کرده خودت باید بفهمی دلیلش رو

اینم شانس من

بنظرت بهش بگم؟؟یا نمن هرچی بخوام برا خودم میتونم بگیرماا ولی خب ادم از پارتنرش انتظار داره

من باشم مستقیم نمیگم بهش و عقیده ام اینه فقط مناسبت ها خرج کنه برام ولی هر موقع شوهرت شد همه چیزاش مال آدم میشه دیگه ولی تو دوران دوستی بنظرم جز مناسبت ها مثل تولد یا سالگرد آشنایی خیلی حرکت چیپیه از طرف پول بخوای من که خودم اینطوری ام من تولدم یادم نبود تولدم هست زنگ زد تبریک گفت بعدم برا کادو تولدم پول کارت ب کارت کرد بعد رفت کربلا برام دوتا گردنبد و دوتا دستبند خرید چند روز پیش هم سومین سالگرد رل زدنمون بود برام انگشتر رینگ طلا خرید 

خداشکر هر دو در دوران دوستی چه الان که عقدیم بد سلیقه نبودیم یا خسیس 

فقط یکبار برام باکس وسایل صورتی خرید واقعا بچگانه بود واسه اوایل دوستی بود نه می‌تونستم ذوق نکنم نه می‌تونستم ناراحت بشم فقط کلپس کرده بودم برای یک دختر 23 ساله وسایل جینگیل صورتی😬

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر