2777
2789

انشالله خونه بخرن اون حس آرامش مالکیت راحتی حس کنن

آمین 🙏🏼

خدارشکر ماهم اومدیم خونه خودمون 

البته خونه داشتیم دست مستاجر بود پولش جور نمیشد بیاییم 

طبقه بالا خونه مادر شوهرم بودیم 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

تبریییک

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به سلامتی مبارکه. طبقه بالا رو داده بود به خودتون؟

موقتی نشسته بودیم نه برای برادر شوهرم بود

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

از طبقه بالای مادرشوهر مستأجری رفتن هم هزار بار شکر داره چه برسه خونه خودت باشه ،خیلی خوشحالم برات خ ...

مرسی عزیزم ❤️🙏🏼بله هرچقدر هم من ازشون بدی ندیدم 

چقد هم گریه کردن وقتی ازهمه جداشدیم ولی این حس آزادی خیلی باارزش تر از اون نزدیکی به خانواده شوهر 

مرسی عزیزم ❤️🙏🏼بله هرچقدر هم من ازشون بدی ندیدم چقد هم گریه کردن وقتی ازهمه جداشدیم ولی این حس آزا ...

آره عزیزم چون خودم تجربه کردم حستو کامل درک میکنم،خانواده همسر منم خیلی خوبن و تو اون ۳ سال کوچکترین اختلافی بینمون پیش نیومد ولی انگار برام زندان بود،بیشتر از ذوق خونه دارشدنم ذوق آزادیمو داشتم 

تبریک میگم عزیزم... راجب خونت بگو چه شکلیه چقدر هزینش شد از چیا از خودت گذشتی تا گرفتیشبهمون انگیزه ...

والا من ۱۰سال پیش به خونه مسکن مهر خریدم ۱۸تومن ..جاش خیلی بد بود ولی زندگی کردیم اونجا بچه ها که بزرگ شدن برادر شوهرم گفت بیا سمت ما بشینید تا بعد بتونید اونجا بفروشین 

ما یک سال اول که اومدیم خونه مادر شوهرم 

خونه گذاشتم دیوار تقریبا ۳سال پیش بود .

۵۰۰میلیون بیشتر نمیخریدن 

طلا فروختم ماشین فروختم یکم قرض گرفتیم 

تا تونستیم یه خونه آپارتمانی کوچیک تو یه جای خوب شهر بخریم 

پول مستاجر دیگه نداشتیم بیاد بیرون مجبور بودیم خونه مادر شوهرم باز بمونیم تا ۳سال .. با وام تونستم پول مستاجر جور کنیم 

خیلی هم هزینه کردم اومدم داخلش خیلی بد شده بود 

کابینت ..رنگ .تعمیرات ..این چیزا طول کشید 

خدارشکر خونه نقلی خوبی هست کوچیک اما خدارو شکر 

آره عزیزم چون خودم تجربه کردم حستو کامل درک میکنم،خانواده همسر منم خیلی خوبن و تو اون ۳ سال کوچکترین ...

عزیزم درسته  دقیقا همینه منم ۴سال بودم ..

عزیزم‌ انشاالله خونه ی جدیدت پر برکت و پر از اتفاقای خوب باشه..

برای منم دعاکن..منم ۲ سال خونه ی مادرشوهرم میشینم

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
مبارکت باشه عزیزم خیلی حس خوبیه واقعا انشاالله همیشه تو خونت بخندی راه به راهم مجبور بشی به همه شیری ...

قربونت برم عزیزم ..انشاالله😘

انشالله شماهم به تک تک خواسته هاتون برسین ،❤️🙏🏼

عزیزم‌ انشاالله خونه ی جدیدت پر برکت و پر از اتفاقای خوب باشه..برای منم دعاکن..منم ۲ سال خونه ی مادر ...

مرسی عزیزم ❤️حتما گلم 🙏🏼

خیلی درکت میکنم از ته دل  می‌خوام برات زودی خونه خودت بری