2777
2789

میوه نه ولی چای  با شیرینی یا شکلات اگر داری ببر وگرنه که هیچی همون قند کافیه خواستی شیرینی ببری پنج شیش تا تو یه بشقاب کوچیک بچین بزار کنار سینی چای و داخل اتاق همون دو در بزار یه تعارف کوچولو بزن و بعدش برو به کارات برس 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

آره چای ببر گناه دارن

چرا گناه داره عزیزم 😂

شغلش دیگه،،، ام دی اف کاره،،، کارگر نیست که،،، یه دوسه ساعت میخواد بیاد کمد دیواری بزنه 

کلا برای گناهش و اینا نمیگم،،، 

میوه مونده یخچال خراب شده 

میگم یه موقع ضایع نباشه،، من تنهام،،، دخترم مدرسه اس،، شوهرمم اینجا نیست،،، 

میگم ناجور نباشه حین کار بشیینن میوه بخورن،،، 

همون یه چای ببرم که حالا بد نباشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا گناه داره عزیزم 😂شغلش دیگه،،، ام دی اف کاره،،، کارگر نیست که،،، یه دوسه ساعت میخواد بیاد کمد دی ...

منظورم چای بود گلم

پس من خیلی دل رحمم که برای نصاب و تعمیرکار ناهار هم میذارم🤕

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بالاخره یه نفر اومده خونت رسم مهمان نوازی اینه دهن خشک از خونت بیرون نرن چایی حتما بزار شکلات و شیری ...

عزیز دلم شما اصلا منظور من رو نفهمیدی،،، شایدم خوب توضیح ندادم 

اصلا برای میوه اش نیست!! یا چیزی،، 

یه نفر که خانوم نیست!!! من برام مهمونم سنگ تموم میزارم 

دوتا مرد غریبه اس،،، 

دخترم و همسرم نیستن 

میگم صایع نباشه بشینن میوه پوست بکنن،، یا اصلا وقت بشه یا نشه،،،، 

یه دو سه ساعت میخواد یه کم بزنه دیگه،،، 

گفتم بد نباشه،،، 

وگرنه میزارم دیگه،،، حالا خوردن،، خوردن،، نخوردن هیچی

عزیز دلم شما اصلا منظور من رو نفهمیدی،،، شایدم خوب توضیح ندادم اصلا برای میوه اش نیست!! یا چیزی،، یه ...

متوجه شدم منم گفتم پذیرایی نکردن ضایعه دوتا مرد غریبه نمیخوان بخورنت که اونام انسانن کارشونو انجام میدن یه چای میخورن میرن 

تحت تاثیر تاپیکهای نی نی سایت نباش 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اگر شوهرتون حساس نیست در حد چای و بيسکوئيت یا چیزی کنار چای آماده کنین براشونچون بعضی آقایون رو این ...

نه والا حساس که نیست 

من خودم گفتم نکنه بد باشه میوه ببرم،،، 

همون یه چای بیسکوییت ببرم سرپا بخورن بهتره ،،، 

ااینجا فکر کردن من برای چای و میوه میگم 😂

همسرم وقتی خودش باشه میوه و شربت و اینا خودش می‌برد،،،، میرفت پیششون خودش براشون میزاشت و اینا 

دخترم نیست 

گفتم شاید همون چای اکی باشه ،،،