2777
2789
عنوان

چجوری اعمالمم مثل نیتم کنم

47 بازدید | 8 پست

یه روانشناس معروف هست، اسمشو واقعا نمیدونم

آقا هستن یکم تپل صورت گرد عینکی

گفتن اسم خانم فاطمه زهرا رو یه گوشه از خونه بزنید

به نیت اینکه خونه تون، خونه ی خانم هست

و کارهاتون رو با اون نیت انجام بدین

خیلی زندگی تغییر میکنه.... 

من خیلی ساله از اینچیزا فاصله گرفتم

واقعا نمیدونم چیکار کنم

یه مسئله ای هست من دخترم رو از پوشک میگیرم، چند جای خونه رو کثیف کرده که پاک نکردم، نشستم و واقعا نمیتونمم بشورم اصلا شرایطش ندارم، ذهنم درگیره اونه😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منظور اینه که یعنی شما خانوم فاطمه زهرا رو میشناسی قدرش رو میدونی که بزرگواره و پیش خدا ارج و قرب خیلی بالایی داره و بسیار مهربانه  پس  هر کاری می‌کنی قدمی برمی‌داری با عشق به حضرت اینکارو انجام میدی همون‌طور که وقتی عاشق کسی هستی اگه بیاد خونت چجوری خونه رو تمیز می‌کنی بخودت می‌رسی ظاهرت رو شاد می‌کنی تا از دیدنت خوشحالو راضی باشه  برای حضرت همین کارو بکن و با عشق به زندگیت برس و مواظب اعمالو رفتارت باش در مورد پاکی و نجسی هم اول اینکه دقت کن تو این مسیله ولی اگه پیش اومد و  نتونستی بشوریش  خوب ایرادی نداره فقط موقع نماز خواندن یه سجاده ی پاک بنداز که خیالت راحت باشه و لباس و بدنت هم همینطور 

منظور اینه که یعنی شما خانوم فاطمه زهرا رو میشناسی قدرش رو میدونی که بزرگواره و پیش خدا ارج و قرب خی ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی تایپ کردی

متوجه شدم

ولی نمیدونم چطور منظور خودمو برسونم🥲درمورد اینکه میگم از این مسائل دینی چندسالیه فاصله گرفتم و حس میکنم اینکارو کنم نیتم خالص نیست و نمیدونمم باید چیکار کنم

مرسی عزیزم وقت گذاشتی تایپ کردیمتوجه شدمولی نمیدونم چطور منظور خودمو برسونم🥲درمورد اینکه میگم از ای ...

یعنی می‌ترسی نیتت خالص نباشه  شما اگه گناهکار ترین آدمها هم باشی باز خدا جای توبه رو باز گذاشته زیاد استغفار کن و خوب از ته قلبت از خدا بخواه دلت رو به نور الهی روشن کنه و امید داشته باش به رحمت خدا وبهش فکر نکن گاهی این افکار از وسوسه های شیطانه برای اینکه ادمو از خدا و اهل بیت دور کنه و ازته قلبت بگو من برای رضای خدا وبه نیت خانوم فاطمه ی زهرا اینکارها و انجام میدم خدا هم انشالله کمکم می‌کنه 

میگن هرطوری که میخوای باشی  اداش رو در بیار اینجوری  کم کم تو ذهنو قلبت هم جا میگیره اگرم از قضاوت مردم می‌ترسی کم کم  این مسایل رو بیار تو زندگیت تا خیلی شوکه کننده نباشه و خودت هم بمرور عادت کنی و اینکه همینکه تو قلبت این مسایل اومده مطمین باش نگاه عنایت خدا و اهل بیت به زندگیت بوده وگرنه خدا مثل خیلیا که میبینن و از کنارش بی تفاوت رد میشن  برای شماهم همینطور میشد 

اگه دلت میخواد قلبم ذهنت بیشتر آمادگی  پیدا کنه میتونی مثلا دعای کمیل استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین علیه السلام صلوات اذکار متفاوت رو با معنی و توجه بخونی بمرور تو قلب و ذهنت هم اثر مثبتش رو خواهی دید انشالله