دوتا روش هست تقریبا
یکی اینکه حبوباتو که خیسوندی از قبل همه رو باهم بذار بپزن چند ساعت میپزن(هرچند مثلا عدس زودتر میپزه و میشه یه کم دیر تر بریزی ) ولی همه رو باهم میشه گذاشت
بعد هم چند دقیقه آخر رشته رو اضافه کن و سبزی خشک رو
یکی هم اینکه میذارن جدا جدا میپزن
خب آش سبزی هم جای رشته خورده برنج یا برنج(که دونه بلند نباشه) میذارن
رشته و برنج مشتش میکنه
اگه یوقت آشت دیدی مشت نیست یه نصف قاشق یا یه قاشق آرد بریز توش یه کم هم بزن بذار چن دقیقه بمونه بعد خاموشش کن
نمک و ادویه هم که مقداری بریز بعداز چند دقیقه بچش اگر نمکش خوب بود خب خوبه
اگر نه هم باز یه مقدار کم اضافه کن
نوش جان
التماس دعا