2777
2789
عنوان

رابطه سمیییییییییی

419 بازدید | 31 پست

بچها من بای ادم سمی بودم ۶بار رفت اومد انقد وابسته بودم باکله قبول میکردم دوماه میشع اومده بود دوباره شب تولدم ولی تغییر نمیکنخ قدرت دست اونه تورلبطه هرفتاری سردی بی محلی میکنه چون مطمعنع من اتقد عاشق هستم ک بمونم دیشب برا اولین بار تو یه سال ی متن خدافزی دادم و رفتم هنوز سین نکرده میدونم الان مهم نیس براش ولی هروقت رفته خودش بعد ۱ماه برگشته اندفع خودم رفتم تاتوحسرت بمیره بنظرتون این ادم بازم میاد ب خاهش بیفته من دلم یخشه  همیشه

چون اندفع من رفتم میخام واقعا بی تفاوت عین همیشه خودش برم میخام حسرتمو بزارم رو دلش پریروز بهش کادو دادم من خر اما بیشتر هوا برش داشته بخدا از صد هزارمو گزاشتم تورابطه اما همون ادم اجتنبابی سرد خشکه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

کسی اینجور رابطه ای داشته اما اخر بره و طرف عین سگ پشیمون بیاد؟

چرا باید منتظر همچین آدمی باشی که برگرده؟

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

کسی اینجور رابطه ای داشته اما اخر بره و طرف عین سگ پشیمون بیاد؟

پشیمون نمیاد عزیزم دوراشو میزنه حالشو میکنه هر چند وقت یه بار برمیگرده ببینه توام هنوز هستی یا نه 

تو رو تو صندلی ذخیره نگه داشته 

به خودت به روح و روانت ظلم نکن 

بلاک کن از همه جا بره باور کن چند روز اول سخته فقط 

بعد میبینی تو نبودش زندگی چقد خوبه چقد آرامش داری 

و آدمای بهتری هستن که میتونی ببینیشون

خودتو نجات بده  

چرا باید منتظر همچین آدمی باشی که برگرده؟

منتظر برگشتس نیسم ک برگردم خودم رفتم خوشحالم ک بی حس شدم خواسم اون توحسرت بمونه ینی بتونم ببینم واقعا یبار..واقعا ارزشی نداره برگشتش

پشیمون نمیاد عزیزم دوراشو میزنه حالشو میکنه هر چند وقت یه بار برمیگرده ببینه توام هنوز هستی یا نه تو ...

درست میگی ن بخدا حتی باور کن سختمم نیس چون سختی هام کشیدم بارها خودش رفته اندفع دیگ بی حس شدم خودم میرم خیلی ازاین سختیا کشیدم

با این توصیفات فقط می تونم بگم این آدم‌نابودت می کنه، هم وقتتو می گیره هم احساس و اعتمادتو نابود می کنه. افسرده و داغون‌میشی.

یه کمی اطلاعاتتو در مورد افراد خودشیفته ببر بالا عزیزم. این افراد در ظاهر خیلی جذاب و کاریزماتیک هستن ولی در باطن نفرت انگیزن.

هیچ وقت خودتو سرزنش نکن تو تنها کسی نیستی که گیر یه آدم خودشیفته افتاده، تو تنها نیستی.

تو لیاقت عشق و احترام و توجه داری. این حقته عزیزم.

برای هر کس همونقدر باش که هستن برات...