2777
2789

واقعا نمیدونم خواسته اس یا ناخواسته نمیذاره من به درسام برسم 

چون من دانشجو پیام نور هستم کتاب هامون بسیار سنگینه و من باید هر روز مخصوصا این ماه خیلی درس بخونم تا خودم و به امتحانات پایانترم برسونم دوستانی که اینجا مثل من دانشجو پیام نور هستن میدونن شرایط این دانشگاه چقدر سختگیرانه اس

ولی این دوستم هر روز بهم زنگ میزنه و معمولا هم صحبتامون یک ساعت حتی یک ساعت و نیم طول میکشه

و من بهش میگم حالا من برم به ادامه درسام برسم انگار بیشتر ادامه میده حین درس خوندن من گوشیم و خاموش میکنم

و برای استراحت چند دقیقه ای روشن میکنم و اتفاقا از شانسم دوستم همون تایما بهم زنگ میزنه 

نمیدونم دیگه چیکار کنم ازشم میخوام که درکم کنه ولی میگه تو چرا کتاب میخونی برو برای امتحان نمونه سوال بخون و این حرفا بنظرتون دیگه من چیکار کنم هم دوستم ناراحت نشه  هم من بتونم تو این ماه خودم و برای امتحانا آماده کنم؟🤦🏻‍♀️🥲

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

پیام نور زیاد جدی نگیر

کتاب هامون سنگیه استاد ها خیلی سختگیرن چطوری جدی نگیرم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رشتت چیه؟ میخوای چکاره بشی؟

علوم تربیتی میخونم 

اگه خدا بخواد میتونم مربی یا معلم بشم

پیام نور اعتبار مدرکش خیلی پایین تر ازاده بیشتر واسه شاغلاس کسی سرکلاساشم نمیره

متاسفانه دانشجوهای آزاد اصلا کتاب نمی خونند واین ضربه ی بزرگی به سطح دانش جامعه میذاره

حتی دانشگاه های دولتی که جزوه میدن در حق دانشجو دارن اجحاف می کنند

خیلی سخته چطور آزمون استخدامی میدی برات سخت نیس؟ بعدشم مشخص نیس قبول میشی ن؟

خب من همه تلاشم و میکنم

متاسفانه دانشجوهای آزاد اصلا کتاب نمی خونند واین ضربه ی بزرگی به سطح دانش جامعه میذارهحتی دانشگاه ها ...

درس نخون چشماتو باز کن ببین این همه نوره عه اینجا کجاس پیام نوره . کابوس بچها پیام نور هست عزیزم با دولتی و ازاد مقایسه نداره

پیام نور اعتبار مدرکش خیلی پایین تر ازاده بیشتر واسه شاغلاس کسی سرکلاساشم نمیره

آزاد که خیلی راحت به دانشجو ها نمونه سوال و جزوه میده

جزوه هشتاد صفحه ای رو هم ده صفحه اش رو مثلا بخواد امتحان بگیره استادا هم راحت نمره میدن

بعد مایی  که با هزار سختی این کتابای سنگین و حجیم و باید بخونیم مدرکمون اعتبار نداره