2777
2789
یکی از اقوام با قرص اوابوست باردار شد

اوابوست باعث تاخیر پریود و مثبت شدن بی بی چک میشه آیا؟؟ اما از روز 5 منفی بود . امروز 12 روز گذشته و من پریود نشدم. مشکل کیست و فیبرومم ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

علایمت چیه

12 روز تاخیرم . دلدرد کمر درد پادرد دارم که میاد و میره دایمی نیست گاهی سرگیجه و ضعف. سینه هام سنگین و بزرگ شده . اوابوست خوردم 2 ماهه روزی 4 تا

شوهرمم 2 ماهه فرتیل اید میخوره . اقدام بودم بی بی هام از روز 3 همه مثبته غیر 2 تا روژان که زدم حتی با ادرار عصر هم ونذفو برام هاله انداخت زیر 3-4 دقیقه . تو تاپیک قبلی عکسش هست که البته اینجا کیفیت بده و کمرنگتر میفته

12 روز تاخیرم . دلدرد کمر درد پادرد دارم که میاد و میره دایمی نیست گاهی سرگیجه و ضعف. سینه هام سنگین ...

بزار اگه نشدی تا هفته اینده برو از بده

منم همینجوری شدم ولی منفی شد

داروها سنگین بود عقب انداختم

تو مرا جان و جهانی    
بزار اگه نشدی تا هفته اینده برو از بدهمنم همینجوری شدم ولی منفی شدداروها سنگین بود عقب انداختم

اوابوست خورده بودین؟ من ماه پیشم خورده بودم پریودم 4-5 روز جلو افتاد . بی بی چک مگه مثبت میکنه؟

اوابوست خورده بودین؟ من ماه پیشم خورده بودم پریودم 4-5 روز جلو افتاد . بی بی چک مگه مثبت میکنه؟

اره خوردم

یه سری مثبت شد برام بعد دو هفته منفی شد تا پریود شدم

تو مرا جان و جهانی    

سلام،مکمل اوابوست به دلیل داشتن مایواینوزیتول و ملاتونین باعث تنظیم سیکل قاعدگی به همراه بالا بردن کیفیت تخمک میشه و در کنترل علایم PCOS موثره . به هیچ وجه سیکل رو بهم نمیریزه و باید برای بارداری سالم حداقل ۳ ماه مصرف بشه.اصلاح سبک زندگی هم فراموش نکن

حالا نتیجه داره اوابوست؟؟ بار دار شذین؟؟یعنی صبر کنم تا پریود بیاد؟

سلام، همکارانم که خیلی راضی بودند البته اوابوست با فرتیل اید زنان دو ماه مصرف کردند.انشالله شما هم نتیجه بگیری