ولی در کل به نظرم ضرر میکنی الان اینکارو نکن صبررکن پخته تر بشی گاهی چیز هایی هست که تا انجامش ندادی نمیفهمی چه اشتباهی کردی یکیش نمونه بارز کاریه که الان میخوای بگنی دوباره هم میگم صبور باشی ضرر نمیکنی ولی عجله کنی خیلی ضرر میکنی
وای خیلی ها الان دوران نامزدی رو صیغه میکنن خیلی زیاد شده نسبت ب قبل .اما ما صیغه رو خیلی بد میدونیم . سمت ما فقط واس زن بیوه صیغه میکنن گاهی
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
مرسی عزیزم که به فکرمی ♥️ولی با عقلم دارم تصمیم میگیرم تو این شرایطی که هستم بهترین تصمیمه این
همه ی ما با عقل تصمیم گرفتیم تهش این شد دختر گل .تووک سنی نداری از الان خودتو درگیر زندگی کنی . برو درستو بخون کار کن زندگی رو درک کن سی سالت شد ازدواج کن
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه