مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5006 عنوان شکرگزاری امشب💖✨️ 67 بازدید | 6 پست خدااااایا بخاطر همچی شکرت ما بغیر تو کسیو نداریم دستمونو ول نکن جون خودت آمین یا ربالعالمین باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت) 1404/09/02 | 03:25 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11829 منم بگم ؟ من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5006 منم بگم ؟ بگو ستون باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8697 الحمدالله بابت همه چی ولی خواستمو بم بده اذیت نکن🥲❤️ به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
شلاب عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 1147 خدایا بارون رحمت و ببار که ایران بدجور اوصاعش خرابه جنگلهای هیرکانی عزیزم سوختن
نتبتاززاهبیعغffdhhff عضویت: 1403/12/26 تعداد پست: 2226 خدایاشکرت بابت امروز و حال خوبش و این همه نعمت ک بهم دادی خدایا بی نهایت شکرت همیشه سربلندم میکنی خدایاشکرت خدایا به امید تو خودت فردام رو خوب رقم بزن ک واسه هدفم از فردا سخت الاش کنم ب اراده ای تو بهم میدی خدایاشکرت بی نهاااایت❤️