2777
2789

من واقعا استایل کسی رو مسخره نمی‌کنم اما یه خانمه ای دیدم تو خیابون بخدا تاحالا به عمرم ندیدم همچین تیپی رو.😂 یه شلوار ساپورتی بود تنگ تنگ تنگ پوشیده بود تا زیر زانو آبی نفتی یه مانتو هم پوشیده بود روش صورتی صورتی که میگم صورتی جیغ پرنگ زیرش یه تیشرت همرنگش پوشیده بود شال هم همرنگ ساپورتش نمی‌دونم میخواست بره کجا اما وجدانن اگه العان این تاپیکو میبینی بخاطر خودت میگم تیپتو درست کن خواهر من 

مثلا شاید اگه این ساپورته رو نمی‌پوشیدی قشنگ تر بود تیپت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داشته اون تیپ رو بزنه

بشخصه خودم ی تیپ های میزنم ک باب پسند بقیه نیس اما برام مهم نیست ک.ون لق دیگران چندبار به دنیا میام ک حرف مردم برام مهم باشع ؟

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

یعنی چی ساپورت تا زیر زانو ؟ از زانو به پایین لخت بود ؟

اره تا زیر زانو بود ساپورتش بیین خیلی استایل های قشنگی میتونی بزنی که مثلاً کوتاه هم باشه مثلا از این واید لگ ها یا شلوارک ها که تا زیر زانو ان اما ساپورت قشنگ نیست 

از رو نرفت که خوشم اومد تازه

میگم که

حرفای این مدلی فقط برای دفاع از خود آدم قشنگه. اگه یکی بهش گیر بده که چرا ناخن کاشتی یا چرا یا هرچی ناراحت میشه و میگه به تو چه. بعد به سن نبودن ساپورت و کاپشن ملت گیر میده ۳ صبح براش تاپیک می‌زنه