2777
2789
نه عزیزم

آخه کارامون شبیه هم بود گفتم شاید ماه تولدمون یکیه😂🥰

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ممنون عزیزدلم فقط چون شب قبل مرغ پختن خواستم تنوع بدم چلو گوشت رو بنظرتون چطور درست کنم خوشمزه بشهرا ...

گوشت گوسفند

پیاز فراوون 

اب کم بریز 

زرد چوبه وفلفل و خیلی کم ابلیمو 

اخر سر موقع کشیدن زعفرون بده 

چون گوشت تازه میریزی و مقدارش زیاده خودش خوشمزه میشه نگران نباش 

فقط موقع کشیدنی همه پیاز هارو نکش سعی کن جداشون کنی با کفگیر سوراخ ریز دارا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه کارامون شبیه هم بود گفتم شاید ماه تولدمون یکیه😂🥰

آبانم نزدیکیم به هم🥰🥰

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اسی چلوگوشت معلومه گرون درمیادقیمه بذارنهایتا کنارش بادمجونم سرخ کن بذارسوپم نمیخاد

عزیزم روز شهادت حضرت فاطمه مادرشوهرم قیمه نذری درست میکنن

مرغم دیشب خوردن خونه ی عموی همسرم

میگم قرمه ام خیلی بوش زیاده خانم های روضه تا چهار پنج غرثب تو خونه ی مادرشوهرمم که بوی غذام میره واحد مادرشوهرم مدیون کسی نمیخوام بشم چون خودم از این ادمایی هستم که زود چیزی هوس میکنم

انقدر هوس غذاهای مادرشوهرمو میکنم اما بخدا یه قاشقم بهم نمیدن گاهی

همین اخیرا اش درست کرد یه قابلمه بزرگ یه پیاله کوچولو داد به بچم 

به منم چون نگفت بخور لب نزدم

اما بدجور دلم شکست الان میگی چقدر لوس

اما بخدا هر شب همسرم میگه هر چی پختی برای مادرم بفرست توقع داشتم اونم لااقل یه بار همچین کاری کنه

گوشت گوسفندپیاز فراوون اب کم بریز زرد چوبه وفلفل و خیلی کم ابلیمو اخر سر موقع کشیدن زعفرون بده چون گ ...

شما رب نمیزنید؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

آبانم نزدیکیم به هم🥰🥰

ماهِ دخترمه 😍🥰🌸

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

خیلی مهربونی .انشالله خدا کمک میکنه کاراتو زود انجام میدی‌

اول از همه ی مهمونی میخوای بدی اول ک اون عزیزو اگر تنها دعوت میکردی خیلی بهتر بود ولی الان ک همه رو دعوت کردی قرار نیست تو همه چیزو صد درست کنی بعد ک مهمونت اومد هیچ لذتی از مهمونیت نبری و خسته و بیحال باشی.

چلو گوشت خیلی گوشت زیادی میخواد با شرایط اقتصادی برای ۲۵نفر اصلا درست نیست مگر اینکه مشکل مالی نداشته باشی و اوکی باشی .ولی اگر نتونستی قرمه سبزی بهترین گزینست یکار نکن مهمان اومد خودت دیگ جون نداشته باشی

ماهِ دخترمه 😍🥰🌸

آبانیا میشه روشون حساب کرد خدا حفظش کنه عزیزم😘😘

آبانیا میشه روشون حساب کرد خدا حفظش کنه عزیزم😘😘

دقیقا .با معرفت ، با وفا و باهوش 🥰😘 خدا شما و دخترتون هم حفظ کنه 🩷

چه نسبتی داره اون آدم با شما؟

عمه ی همسرم 

انقدر خانم مهربونی هست 

پدرشوهرم فوت شدن تا وقتی بودن وقتایی که زیاد میموندن اینجا من دعوت میکردم اما بعد فوت پدرشوهرم همسر عمه ام مریض بود دو ماه پیش همسرشون فوت شده سالای اخیر بخاطر بیماری همسر نمیومد بمونه 

بخدا مادرشوهرم رفت چقدر موند تو حیاط بعد روضه گفت بینیم کیپ بود داشتم تمیز میکردم 

منم جرات نداشتم بدون اجازه برای عمه میوه ببرم صبر کردم مادرشوهرم اومد تو رو در بیایستی قبول کرد میوه ببریم براش عمه ام فهمید خیلی به زور خورد😭🥺