2777
2789
مامانم بچه مدرسه ای داره اونا ام کوچیکن صبح تا به مامانم بگم بیاد خواهربرادرام تعطیل میشن همین که بگ ...

نگران نباش میرسی عزیزم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

تو ذهنم دارم دسته بندی میکنم چی بردارم فردا

دقیقا منم همین کار رو میکنم .شب قبلش توی یادداشت گوشیم می نویسم چیزایی که باید بردارم و صبح روز مسافرت رفتن لباسا و وسایل رو طبق لیست گوشیم میذارم تو چمدون . هم برای خودم هم بچه ام .نیم ساعت هم طول نمیکشه . 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت گلم انشالله که فردا پر انرژی و بدون استرس و خستگی برات پیش بره

ممنون عزیزدلم بخدا از تک تکتون که بهم انرژی دادید انرژی مثبت گرفتم الهی هر چی از خدا میخواهید بهتون بده

دقیقا منم همین کار رو میکنم .شب قبلش توی یادداشت گوشیم می نویسم چیزایی که باید بردارم و صبح روز مساف ...

شما معلومه خیلی منظم هستید

من تو ذهنم مرور میکنم یه بار رفتم مسافرت دیدم کیف لوازم آرایشیمو جا گذاشتم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

شما معلومه خیلی منظم هستیدمن تو ذهنم مرور میکنم یه بار رفتم مسافرت دیدم کیف لوازم آرایشیمو جا گذاشتم

نه خیلی منظم هم نیستم و دقیقه نودی ام هستم 😂🤦 ولی خب همیشه ترس اینو دارم برم مسافرت یا جایی و چیزی جا بذارم برای همین می نویسم 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ممنون عزیزدلم بخدا از تک تکتون که بهم انرژی دادید انرژی مثبت گرفتم الهی هر چی از خدا میخواهید بهتون ...

همچنین فداتشم دیگه بنظرم برو بخواب که فردا انرژی داشته باشی

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

نه خیلی منظم هم نیستم و دقیقه نودی ام هستم 😂🤦 ولی خب همیشه ترس اینو دارم برم مسافرت یا جایی و چیزی ...

خیلی خوبه نوشتن قبلا که مجرد بودم مینوشتم الان تنبل شدم

منم دقیقه نودیم

سوپ خیلی زحمت داره زرشک پلو با مرغ و باقالی پلو با گوشت بزار راحت‌ترین غذاهاست سالاد فصل یا ماست و خ ...

اره عزیزم مخصوصا که سوپ شیر بنظرم خیلیا دوسش ندارن 

همسرم وقتی شنید امروز کسی فامیلشو دعوت نکرده و من گفتم بیاد خونمون خیلی خوشحال شد ازم خواست براش سنگ تموم بذارم اول گفت ماهیچه درست کن گفتم میترسم وا بره

خوب بلد نیستم 

خلاصه ازم خواست براش یه چیزم بخرم هدیه بدم چون دو ماه پیش همسرش فوت شده و ما رسم داریم موقعی که چهلم تموم میشه روسری بهشون بخریم اما چون نخریدیم الان میگم یه چادر رنگی براش بخرم خوشحال بشه

خیلی خوبه نوشتن قبلا که مجرد بودم مینوشتم الان تنبل شدممنم دقیقه نودیم

شما مهر ماهی نیستی ؟😅

امروز تازه حقوق دادن پول فعلا هست اما همسرم و خانوادش کلا نمیذارن از بیرون غذا بگیرم روبه روی خونمون ...

اسی چلوگوشت معلومه گرون درمیاد

قیمه  بذار

نهایتا کنارش بادمجونم سرخ کن بذار

سوپم نمیخاد