2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دل بزرگی داری ماشالله به شما

مطمئن باش بخاطر نیت قشنگت همچین کارات ردیف میشه خودت لذتشو می بری

به نظرم بچه که خوابید خونه رو تمیز کن تاجاییکه میشه

فکر نمیکنم دو ساعت بیشتر کار داشته باشه

بعد تخت بگیر بخواب دیگه خیالت از خونه راحته صب ساعت ۹ اینا پاشو برو خریدتو بکن

نظر من اینه تو که میخوای گوشت بخری قشنگ قرمه سبزی بذار روی کمم بذار تا شب قشنگ جا میفته خیالتم از بابت غذا راحت میشه 

من همیشه یه تیکه گردنم میندازم توش همه ازم میپرسن چیکار کردی 

سالاد ماکارانی هم خیلی خوشمزه میشه دستورشو تو صفحم گذاشتم دوست داشتی برو نگاه کن خیلیم مجلسیه با ماست و خیار خیلیم کار خاصی نداره این ترکیبی که گفتم

قرمه سبزی سالاد ماکارانی ماست و خیار 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

به خدا الان دلم باقالی پلو میخواد😂😂

من ماهییی اسی نمیشه منم فردا شب بیام

قول میدم صب بیام همه کابینتارو تمیز کنم خخخ

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
منم همیشه دو ساعت مونده به سفر چمدون می‌بندم 😐😂

حالا شوهرم تا خوابید گفت وسایلو جمع کن گفتم باشه😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

خوشششبحالت. خوووووشششبحالت.‌بچه داری ؟‌

یه دختر اونم از خودم ریلکس تر 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

من ماهییی اسی نمیشه منم فردا شب بیامقول میدم صب بیام همه کابینتارو تمیز کنم خخخ

منم براش باقالی پلو میزارم😋😋

چه دل بزرگی داری ماشالله به شمامطمئن باش بخاطر نیت قشنگت همچین کارات ردیف میشه خودت لذتشو می بریبه ن ...

میگه مادر شوهرم روضه دارع میترسم بوی قرمه سبزی بخوره بهشون هوس کنن

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
آفرین ب خودت و قلب مهربانت خدا قوت بهت میگم کسی ک اونقدر مهربون و خانمه حتما خدا کمکش میکنه حیف ک د ...

من فداتشم مرسی بخدا همتون از راه دور بهم قوت قلب دادید الهی خدا همتون حفظ کنه 

انقدر غروب حالم بد شد نسبت این خانم خیلی با همسرم نزدیک هست بعد این بنده خدا موقع شام بود کسی حتی نمیگفت بیا خونمون اولا مادرشوهرم باید میگفت بمونه خونش چون اون بخاطر مادرشوهرم اومده بود 

بعدم مادرشوهرم کلی بهم بد و بیراه گفت که تو شعور نداری تو جمعمم چون جو گرفته بود تو رو من بهت دیگه چیزی نگفتم و ...

کلی منو شماتت کرد 

برام مهم نبود 

بخدا بعد اصرار من زن عموی همسرم گفت امشب بیایید خونه ی ما فردا برید خونه ی آرزو

حالا شوهرم تا خوابید گفت وسایلو جمع کن گفتم باشه😂😂

😂اشکال نداره .آخه اگه لباسا تمیز توی کمد چیده شده که واقعا چمدون بستن کاری نداره . کار ۱۰ دقیقست

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

😂اشکال نداره .آخه اگه لباسا تمیز توی کمد چیده شده که واقعا چمدون بستن کاری نداره . کار ۱۰ دقیقست

همه رو دیروز شستم مرتب تو کمده