2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۵ نفر مهمون حداقل دیروز خرید می کردی خونه مرتب می کردی امروز فقط غذا می پختی له میشی که بخری بیاری ...

عزیزم پنج غروب دعوت کردم 

فرصت نداشتم خرید کنم

چون هوا ام تاریک شده بود گفتم بمونه همون صبح برم خرید 

😄😄منم. من جوری از قبل کارامو مبکنم ک روز مهمونی میتونم ی چرتم بزنم.

تاپیک مهمونی منو ببین ساعت ۷ غروب تازه دست به کار شدم کل اتاقمم رخت خواب بود😂😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

دو تا دارم ۶ساله و سه سالهسه ساله بیچارم کرده ۹خوابید یازده و نیم بیدار شده مشغول داغون کردن خونه اس ...

برا شام برنج و سالاد همسرتم بگو جوجه کباب کنه سخت نگیر بخودت اصلا الکی پانشو برا ۲۵نفر ادم خودتو شل و پل نکن تعداد زیاده با بچها اذیت میشی استرسش هم بماند

خواهرشوهر چند تا دارم اما این دیگه شورشو در اورده امروز تو روضه داریم پذیرایی میکنیم میگه آرزو اب نب ...

میگفتی شرمنده کار دارم خودت ابنبات بچتو آب بزن و ببین بچت بیرون نره.. دیگه محلش نمیدادی... صبحم در اتاقت قفل کن اومد بره تو اتاق میبینه قفله ضایع میشه... بگو نمیدونم الان کلید کجا گذاشتم 

😄😄منم. من جوری از قبل کارامو مبکنم ک روز مهمونی میتونم ی چرتم بزنم.

واقعا تپش قلب گرفتماااا😨 حالا خوبه من آدم بی خیالی هم هستم ! بعد اسی خیلی ریلکس داره اینا رو برای ما تعریف میکنه و نه میره بخوابه نه میره کاراشو بکنه 😂🤦

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

اولا فرداشب مهمون داری از الان استرس نگیر قشنگ ۷-۸ ساعت بخواب دوما داخل کابینت و کشو لازم نیست جمع ب ...

ممنون عزیزدلم 

فقط چون شب قبل مرغ پختن خواستم تنوع بدم 

چلو گوشت رو بنظرتون چطور درست کنم خوشمزه بشه

راستی برای هر نفر چند گرم گوشت کافیه 

گوشت گوساله بخرم یا گوسفند؟

وای نهههه. چراااااااا.

دیر زنگ زدن گفتن میایم منم ذاتا ریلکس و بی خیالم

الان فردا مسافرم هنوز چمدون نبستم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

فداتشم مادرشوهرم ایام فاطمیه نذری داره این بنده خدا بخاطر نذر مادرشوهرم اومده شهر مامنم از خانم فاطم ...

آفرین ب خودت و قلب مهربانت  خدا قوت بهت میگم کسی ک اونقدر مهربون و خانمه حتما خدا کمکش میکنه حیف ک دوریم کاری ازم بر نمیاد

چه بیخیالی هنوز هیچ کاری نکردی من بجای تو استرس گرفتم ماهی رو به عنوان غذای اصلی نمی‌پسندم فسنجون در ...

فسنجون بلد نیستم با اینکه دوازده ساله ازدواج کردم همسرم چون با فسنجون مسموم شده نمیذاره هیچ وقت درست کنم غذای مورد علاقه ی خودمم فسنجونه

دیر زنگ زدن گفتن میایم منم ذاتا ریلکس و بی خیالمالان فردا مسافرم هنوز چمدون نبستم

منم همیشه دو ساعت مونده به سفر چمدون می‌بندم 😐😂

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )