2777
2789
قربونت برم مرسی راهنمایی کردی خوندم عزیزم فقط گوشت کجاشو بخرهمن میترسم ماهیچه بخرم به یکی گوشت برسه ...

عزیزم اون یکی دیگه بود راهنمای کرد ‌به نظر من گوشت گرون برا چلو گوشت مهمونای شمام خیلین یه چیزه دیگه درست کن حداقل تو هزینه ش صرف جوی کنی❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گوشت گوسفندپیاز فراوون اب کم بریز زرد چوبه وفلفل و خیلی کم ابلیمو اخر سر موقع کشیدن زعفرون بده چون گ ...

ممنون فداتشم از نوشتتون اسکرین گرفتم یه دنیا ازتون ممنونم😘

عزیزم اون یکی دیگه بود راهنمای کرد ‌به نظر من گوشت گرون برا چلو گوشت مهمونای شمام خیلین یه چیزه دیگه ...

قربونت برم اره خودمم حساب کردم خیلی گوشت میخواد 

اما دیشب مرغ خوردن 

مادرشوهرمم قیمه داره

از طرفی چون روشه هست قرمه خیلی بوش میپیچه 

فسنجونم چون همسرم دوست نداره تا حالا درست نکردم

ته چین اسفناجم خوب میشه اما شاید چون خشک هست خیلیا دوست نداشته باشن 

به جوجه تابه ام فکر کردم

اما برای ۲۵نفر اینقدر نمیتونم از اجاق گازم استفاده کنم

چون اول ماهه یکم خیالم راحته از طرفی دلم میخواد عمه ی همسرم متوجه بشه چقدر برام عزیز بوده و میخوام بهش خوش بگذره 

از شما ام ممنونم عزیزم که نظر دادید انشالله خدا به مالتون برکت به ج‌ونتون سلامتی بده 

به مال ما ام برکت بده تا اخر ماه کم نیارم

ممنون از دعای خوبت برای شما هم ارزوی بهترینا رو دارم

قربونت برم ممنون عزیزم

ببخشید از همه ی دوستای خوبم که وقت گذاشتید بیشتر پیام های پر مهرتون خوندم

اما نمیدونم چرا میخواستم لایک کنم که متوجه بشید خوندم لایک میکردم خطا میزد 

از راه دور دست تک تک شما رو میبوسم 

شب همگی بخیر با اجاازتون یکم بخوابم 

بچمم بلااخره خوابید

یه دنیا از همگی ممنونم🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹

خب مادرشوهرت میخواست طرفو چیکار کنه؟ طرف جا داره بمونه شب؟

بنده خدا رفت خونه ی خواهرش 

مادرشوهرمم همسرش فوت شده و تنهاست عمه ی همسرمم 

بعد خیلی خانم مهربون و اروم و خانمی هستند

چی میشه مگه یه شب بمونه بخوابه خونه ی برادرش🥺

منم ازاین جوگیریهازیادمیشم😂

نه من حواسم هست مگه اینکه طرف پر رو باشه بگه ماهم میایم😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

آرزو جون بهترین کار این که فردا بری رستوران سر خیابون قیمت غذاهاش رو بگیری و اگر خوب و مناسب بود غذا سفارش بده هم مناسب‌تر درمیاد برات هم زحمتش کمتر و استرس نداری 

من بودم همین کار رو میکردم برای شام فقط سالاد و میوه و تمیزکاری خونه میمونه 

من خودم بچه کوچیک دارم واقعا با بچه کوچیک مهمانی دادن سخت

درضمن بخوای خودت غذا درست کنی مخصوصا چلو گوشت بیشتر از ۷الی ۸تومن باهات در میاد چقدر هم زحمت ظرف شستن و تمیزکاری میوفته گردنت

فقط خدا
قربونت برم اره خودمم حساب کردم خیلی گوشت میخواد اما دیشب مرغ خوردن مادرشوهرمم قیمه دارهاز طرفی چون ر ...

عزیز دلم واقعا دستت درد نکنه خوش بحال عمه ی شوهرت که همچین عروسی مثل شما داره امیدوارم بهتون  خیلی خوش بگذره  و خاطره‌ی خوبی بشه براتون😘🥰❤️❤️❤️