2777
2789

کلیپ دیدم 

کتاب فنون مهروماهو داشتم خوب توضیح داده بود 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

با تمرین و تکرار

به نام خداوند جان و خرد

فعولن فعولن فعولن فعل

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با تمرین و تکراربه نام خداوند جان و خردفعولن فعولن فعولن فعل

به بههه 

خیلی سختههههه من اصلا نمی‌فهمم 

فقط بفهمم رو فلان وزنه میتونم بزنم

تشخیص نمیتونم بدم

چه کلیپی؟ میشه معرفی کنین؟

یه کد کیوآر توی همون کتاب مهروماه بود اسکن میکردم یاد داده بود

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
یخورده زیاد باید شعر خونده باشی و تو دلت باهمون وزنی که داره بخونی تا کم کم بدون کمک خودت تشخیص بدی

میخونمم باز یه شعر بگن نمی‌فهمم 

تعداد وزنممممم زیااااد 

حتی همسانا هم میمونم چه برسه ناهمسان

منم دارم کدوم قسمت گفته عزیزم ؟

همون بخش عروض سماعی برید بارکد داره اسکن کنی یا دادا

عروض منظورت همون کوتاه و بلند و کشیده است؟

اونا هجا ان که پایه های اوایی ان 

عروض به وزن ها میگن که اهنگ داره و از چند رکن تشکیل شده 

مثلا وزن فعول فعول فعول فعل که وزن همسانه 

یا وزن مفعول مفاعیل مفاعیل فعولن که ناهمسانه

لاااایک نکنننن😤